Haberler

Raftingde Tarihi Madalya Sevinci

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Başkanı Doğan: "Raftingde alınan sonuç bizleri çok mutlu etti. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyoruz"

Yeni Zelanda'da devam eden Dünya Rafting Şampiyonas'ında çifte altın madalya kazanan 19 Yaş Altı Milli Takımı, tarihi başarı elde etmenin mutluluğunu yaşıyor.

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Başkanı Haydar Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada,  Yeni Zelanda'nın Kawerau kentinde yapılan yarışmada, millilerin "sprint"  ve "kafa kafaya" sınıflarında rakiplerini geride bırakarak altın madalya aldıklarını hatırlatarak, "Alınan sonuç bizleri çok mutlu etti. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyoruz" dedi.

Doğan, şampiyonaya çok bilinçli ve detaylı hazırlandıklarını ifade ederek, "Çocuklarımız çok azimli ve hırslılar. Kamplarını ziyaret ettiğimide başarılı olacaklarına inanmıştım. Performansları da bizleri yanıltmadı" diye konuştu.

Şampiyonaya 19 Yaş Altı Milli Takımı ile katıldıklarını kaydeden Doğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Rafting yeni gelişen bir branşımız. Özellikle 19 Yaş Altı Milli Takımı'nı, gelecek vaat etmesi ve gençlere yapılacak yatırımın daha faydalı ve yararlı olacağını düşündüğümüz için seçtik. Gençlerimiz önümüzdeki yıllarda ülkemizi 23 yaş altı ve büyüklerde temsil edecek. Geleceğe yönelik bir adım attık, ilk defa dünya şampiyonasında altın madalya kazadık. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Bilinçli olarak bir takım projeleri hayata geçimemizin sonucunda topyekün bu başarılara ulaştık." - Ankara

Kaynak: AA / Spor

Yeni Zelanda Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title