Haberler

Rafet El Roman, Bu Yaz Çocukları ve Eski Eşi Tuğba Altıntop'la Tatil Yapmaya Hazırlanıyor

Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen okullar arası santraç turnuvasının finaline katılan ünlü sanatçı Rafet El Roman ile bir televizyon programının görme engelli yarışmacısı Evren bir gösteri maçı yaptı. Evren'i mat etmeyi başaran ünlü sanatçı, bu yaz çocukları ve eski eşiyle tatil yapmaya hazırlandıklarını söyledi.

Esenler Belediyesi yeni nesillerin fiziksel gelişmelerinin yanında beyin gelişmelerine de yardımcı olmak için ilçede santracı yaygınlaştırmak adına çeşitli etkinlikler düzenlemeye başladı. Bu çerçevede geçtiğimiz yıl, ilçede ilk satranç turnuvasını düzenleyen Esenler Belediyesi bu sene bu etkinliğin ikincisine imza attı. Turnuvanın ödül töreni öncesinde ünlü sanatçı Rafet El Roman ile "Var mısın, yok musun?" adlı yarışma programının görme engelli yarışmacısı Evren, aynı yarışmadan Nursel Engin ile Best FM'de "Gazoz Ağacı" programını sunan Cem Arslan birer gösteri maçı yaptı. Nursel-Cem Arslan maçını 18 dakikada Cem Arslan, Rafet El Roman - Evren maçını da 25 dakikada Rafet El Roman kazandı. Esenler Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen satranç turnuvasına Esenler'deki 21 okuldan toplam 42 öğrenci katıldı. Turnuva; minikler, yıldızlar ve gençler kategorisinde gerçekleştirildi. Turnuvanın ödül töreni öncesinde bir konuşma yapan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Öcalan, beyin jimnastiği yaptıran, zekayı geliştiren en önemli spor olarak kabul edilen santrancı Esenler'de yaygınlaştırmak, sevdirmek istediklerini söyledi.

"AİLECE TATİL YAPACAĞIZ" Bir konser için Türkiye'ye geldiğini söyleyen Rafet El Roman, "2 yıl aradan sonra yeni albümüm Temmuz ayında piyasaya çıkacak. Satrancı çok severim. Yıllardan beri oynarım ama hep yeniliyorum. Bugün Evren'i mat ettim. Bu yaz çocuklarımı alıp Türkiye'ye geleceğim. Ailece çocuklarımla tatil yapmak istiyorum. Bu konuda henüz eski eşim Tuğba Altıntop ile görüşmedim. Benim işlerim yoğun. Sanırım onunda yoğun olmalı. Ama bu yaz ailece bir tatil yapacağız" diye konuştu.

(MY-RA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title