Haberler

    Rafael, Kartal Yolunda

    SERDAR SARIDAĞ ve CENGİZ MALGIR - SLOVAKYA KAMPINDA

    Transferde önceliği sağ bek, 10 numara ve forvete veren Beşiktaş'ta yapılan çalışmalar çerçevesinde bitmeye en yakın bölgenin sağ bek olduğu ortaya çıktı. Orta saha ve forvet hattında yeteri kadar oyuncuya sahip olan siyah-beyazlılar, Lyon'da oynayan Rafael için ise somut adımlar atmaya devam ediyor.
    Rafael'le prensip anlaşmasına varan yönetimin, Lyon ile yaptığı bonservis pazarlıklarında da mutlu sona çok yakın olduğu ifade edildi. 5 milyon euro olan bonservis bedelini 3 milyon euronun altına çekmeyi başaran siyah-beyazlıların kısa süre içinde Rafael'i resmen KAP'a bildirebileceği öğrenildi.
    Opare de listede
    Rafael dışında Daniel Opare ile de bir görüşme yapan ve bu oyuncuyu hazırda tutan Beşiktaş Yönetimi, sonradan gündeme giren Sporting Lizbonlu Piccini ile de yakından ilgilenmeye devam ediyor. Alternatif isimlerle temas halinde olan siyah-beyazlılar, oyuncu satmadan yeni bir transfer getirmemeye çalışacak.
    Takımın bütçesini düşürdükten sonra transferleri peş peşe açıklamayı planlayan Beşiktaşlı yöneticilerin önümüzdeki günlerde bazı isimlerle yolları ayırması bekleniyor. Gözden çıkarılan oyuncuları gönderdikçe transferleri duyurmak isteyen siyah-beyazlıların her pozisyon için birçok oyuncuyla ön görüşme yaptığı bildirildi.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Beşiktaş Lyon Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title