Haberler

Radyasyona Karşı Müthiş Gelişme

Evinizde yapılacak bir uygulama ile kendinizi ve sevdiklerinizi radyasyondan korumanız artık mümkün.Yapılan araştırmalar sonucunda teknolojinin hayatımıza getirdiği birçok kolaylığın yanı sıra gözümüzle göremediğimiz ama kısa ve uzun vadede birçok etkisine maruz kaldığımız elektro manyetik radyasyonun yaş sınırı tanımadığı ortaya çıktı.

Evinizde yapılacak bir uygulama ile kendinizi ve sevdiklerinizi radyasyondan korumanız artık mümkün.

Yapılan araştırmalar sonucunda teknolojinin hayatımıza getirdiği birçok kolaylığın yanı sıra gözümüzle göremediğimiz ama kısa ve uzun vadede birçok etkisine maruz kaldığımız elektro manyetik radyasyonun yaş sınırı tanımadığı ortaya çıktı.

Kısa vadede baş ağrısı, konsantrasyon bozukluğu, yorgunluk hissi gibi etkiler gözlemlenirken, uzun vadede beyin hücrelerinde ölüm ve tümör, kanser, lösemi, kalp rahatsızlıkları gibi ciddi hastalıklara artık anne karnındaki bebeklerde bile rastlanabiliyor.

Teknolojinin kolaylıklarından vazgeçemeyeceğimiz bu çağda tüm bu zararlardan, nano teknolojik çalışmalar sonucu %100 Türk sermaye ile Türkiye'de üretilebilen ve evlerinizin ya da ofislerinizin duvarlarına boya gibi uygulanabilen bir koruma malzemesi ile korunmanız mümkün.

Bugünün ve geleceğin nesillerine sağlıklı bir yaşam sunmayı hedefleyen Pastel Yaşam, uzman ekibinin uyguladığı nano teknolojik malzemesiyle, tüm yaşam alanlarınızdan radyasyon yalıtımını sağlıyor. Üstelik Türkiye'nin akredite kuruluşları olan Fizik Mühendisleri Odası, İstanbul Teknik Üniversitesi, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'da özel laboratuvar ortamlarında ayrı ayrı yaptıkları gözlemler sonucunda verdikleri raporlar ile bu malzemenin yüzde 99 oranında koruma yaptığını destekliyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title