Haberler

Radikal'den Yeni Şarkı "HARAM"

Güncelleme:

Radikal & Amostra, Ocak ayında Esen Müzik etiketiyle ''Uçurum'' isimli tekli çalışmalarını ve bu tekliye ait video klibi yayınlamışlardı.

Yeni çalışmaları; ''Haram'' çok yakında dinleyicinin beğenisine sunuluyor.

Akdağ stüdyolarında kayıt işlemleri gerçekleştirilen ve prodüktörlüğünü Amostra'nın üslendiği parçanın aranje ve bestesi de "Amostra"ya ait. Şarkının söz kısmındaysa "Radikal"i görüyoruz. "Haram" Esen-Trap etiketiyle yayınlanan Türkiye'nin ilk "Dark Trap" türündeki tekli olma özelliğini taşıyor.

Türkiye'de rap müziğin önemli isimlerinden Radikal; 1998 senesinden bugüne dek yaklaşık 20 underground, 2 yasal (bandrollü, plak şirketi) olmak üzere pek çok albüm ve projeye imza attı. Birçok isme prodüktörlük ve beatmaker'lık üstlendi. Kariyerinde pek çok başarıya imza atmış ve rap müziğin ülkemizdeki sevilen isimlerinden birisi olma başarısını gösterdi. 2015 yılından bugüne dek yaklaşık 3 senedir Amostra ile çalışmalarını sürdüren Radikal; Nefes Al, Kul Yarası, Hapsolmak, Üç Günlük Dünya ve Kaput isimli single çalışmalara imzasını attı. Amostra prodüktörlüğünde son single albümü Uçurum'u Ocak 2018'de yayınladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Akdağ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title