Haberler

    Radamel Falcao Dünya Kupasında Yok

    Güncelleme:

    2014 Dünya Kupası #39;na yetişip yetişmeyeceği merak konusu olan Kolombiya Milli Takımı #39;nın yıldızı Radamel Falcao, 30 kişilik kadroda yer alsa da sakatlığı nedeniyle 23 kişilik kesin kadroya dahil edilmedi.

    Hatırlanacağı Monaco forması giyen golcü futbolcunun Ocak ayında oynanan Fransa Kupası maçında çapraz bağları kopmuştu.

    Kolombiya Milli Takım Teknik Direktörü Jose Pekerman düzenlediği basın toplantısında şöyle konuştu: quot;Böylesine kötü bir günde iyi akşamlar demek istemiyorum. Amaranto Perea, Luis Fernando Muriel ve Radamel Falcao Dünya Kupası #39;nda olmayacak. Perea ve Falcao sakatlık, Muriel ise teknik sebeplerden ötürü Brezilya #39;ya gelemiyor. Doktorlar, özellikle Falcao karşısında çok net konuştular. Henüz hazır değil. quot;

    Toplantı esnasında son derece üzgün olduğu gözlenen Falcao ise, quot;Yüzde yüz olarak hazır olan herhangi bir takım arkadaşımın yerini almak istemem. quot; dedi.

    Kolombiya #39;nın 23 kişilik Dünya Kupası kadrosu şöyle:

    KALECİ: David Ospina; Faryd Mondragon; Camilo Vargas.

    DEFANS: Juan Camilo Zuniga; Pablo Armero; Santiago Arias; Eder Alvarez Balanta; Mario Alberto Yepes; Carlos Valdes; Cristian Zapata.

    ORTA SAHA: Carlos Sanchez; Abel Aguilar; Alexander Mejia; Freddy Guarin; Juan Guillermo Cuadrado; James Rodriguez; Juan Fernando Quintero; Aldo Leao Ramirez; Victor Ibarbo.

    FORVET: Jackson Martinez; Adrian Ramos; Teofilo Gutierrez; Carlos Bacca.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Kolombiya Fransa Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title