Haberler

R. Van Persie Haberde Gündemden İnmiyor

Güncelleme:

Ekim ayında spor sayfalarında en çok konuşulan futbolcular sıralaması belli oldu.

Medya Takip Ajansı Interpress tarafından yazılı basında yapılan araştırmada, Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin Van Persie'nin, attığı goller ve teknik direktörü Pereira ile yaşadığı gerginlik başta olmak üzere 2.217 haber ile açık ara zirvede yer aldığı ortaya çıktı. Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez, Süper Lig'de ve Avrupa Kupası maçlarında attığı goller ile gündeme 1.892 haberle ikinci sırada gelirken, Galatasaray'ın Hollanda'lı yıldızı Wesley Sneijder'in 1.711 haberle üçüncü olduğu saptandı. Sarı-Kırmızılı takımda oynayan Alman golcü Lukas Podolski 1.576 haber ile dördüncü sıraya yerleşirken, Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Jose Fernandao da 1.305 haberle beşinci oldu.

Geçtiğimiz ay en çok konuşulan futbolcular arasında ilk on sıra içinde, Beşiktaş'ın kanat oyuncusu Gökhan Töre, Galatasaray'ın ve Milli Takım'ın golcü futbolucusu Burak Yılmaz, Fenerbahçe'nin Portekizli oyuncusu Luis Nani, Beşiktaş'tan Ricardo Quaresma ile Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera yer aldı.

Vitor Pereira yine gündemin zirvesinde

Interpress'in yapmış olduğu aynı araştırmada, Süper Lig'de yer alan teknik direktörler arasında ilk sırada Fenerbahçe'nin bu sezon başına geçen Portekiz'li çalıştırıcısı Vitor Pereria 2.269 haber ile yer alırken, bu sezon Beşiktaş Teknik Direktörü olan Şenol Güneş toplam 1.899 haber ile en çok konuşulan ikinci isim oldu. Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu 1.621 haberle gündeme gelirken, üst üste aldığı başarısız sonuçlarla eleştirilerin odağında yer alan Trabzonspor antrenörü Şota Arvaladze'nin de 1.047 habere konu olduğu belirlendi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Robin Van Persie Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title