Haberler

    Quaresma, Penaltılardaki Heyecanını Anlattı

    "EURO 2016'DA DOĞRU YOLDAYIZ, AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ"BEŞİKTAŞ'ın başarılı oyuncusu Ricardo Quaresma, EURO 2016'daki Polonya maçından sonra çarpıcı açıklamalar yaptı.

    "EURO 2016'DA DOĞRU YOLDAYIZ, AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ"

    BEŞİKTAŞ'ın başarılı oyuncusu Ricardo Quaresma, EURO 2016'daki Polonya maçından sonra çarpıcı açıklamalar yaptı. Portekiz'in Polonya'yı elediği çeyrek final maçının adından, son penaltıyı gole çeviren Quaresma, "Sahada muazzam bir baskı vardı. Bütün bir ülkenin kaderi elimde gibi hissettim. Ama ihtiyacımız olan golü atacağımı biliyordum" ifadelerini kullandı.

    KAZANMADAN YARI FİNALE

    "EURO 2016'da takım olarak doğru yoldayız ve aynı şekilde ilerlemeye devam edeceğimize inanıyorum" diye konuşan Quaresma, Portekiz formasıyla EURO 2016'da çıktığı 5 maçta 1 gol 1 asistlik performans sergiledi. Öte yandan Portekiz, Avrupa Şampiyonası'nda 90 dakikada maç kazanmadan yarı finale çıkan ilk ekip oldu.

    YARI FİNALİ BİZ HAK ETTİK

    EURO 2016'da penaltılar sonucu yarı finale yükselen ilk takım olan Portekiz'de yıldız isim Cristiano Ronaldo, açıklamalarda bulundu. Ronaldo, "Bizim için zor bir maç oldu. Polonya çeyrek finale yakışan bir oyun oynadı ve bizi çok zorladılar. Ama biz bence daha yaratıcı ve daha iyi oynadık. Penaltılar da her zaman bir piyangodur. Biz penaltılara daha iyi hazırlandık ve sonuçta turu geçen biz olduk" dedi.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Portekiz Polonya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title