Haberler

Quaresma Artık Yok!

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Portekizli yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, süresiz olarak kadro dışı bırakıldı.

Portekizli oyuncu, 11 Mart Pazar günü oynanacak Orduspor ve 15 Mart Perşembe günü yapılacak Atletico Madrid maçlarında forma giymeyecek. Quaresma'nın sahalara ne zaman döneceği veya affedilip affedilmeyeceği henüz bilinmiyor.

UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında deplasmanda Atletico Madrid'e konuk olan Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma krizi yaşanıyor.

Mücadeleyi 3-1 kaybeden temsilcimiz Beşiktaş'ta Portekizli futbolcunun performansı tartışma konusu oldu.

İşte twitter üzerinden yapılan bazı Quaresma yorumları;

@ozdemirmusta: "1000 tane takımım olsa Quaresma'yı birine koymam. Anca top ayagına gelince oynar, cambazlık yapmaya çalışır. Ne defansa ne hucuma katkı yok"

@littleiv3: "Eğer top rakipteyse pozisyon 5 metre yakınında olsa bile kılını kıpırdatmayan Quaresma ile falan olmaz bu işler. Daha çok atar Atletico."

@thuglove: "biri quaresma suclu degil diyor oburu simao ne yapsin diyor oteki veli hatasiz diyor. tamam olm ben sucluyum o zaman."

@hakansuer: "Quaresma büyük futbolcu olabilir, ama o kadar negatif bir insan ki Beşiktaş'ın bu adam oyundayken büyük maç kazanması imkansız diyebiliriz."

@semihdemirr: "Rahat olun quaresma cikti oyundan korkmayın 8.0 falan olmaz artik tehlike gecti insan icine çıkabileceksiniz yarin carvalhal sen cok yaşa!!!"

@noatsamisa: "Quaresma'nın bu oyundan çıkışıyla son kez Beşiktaş forması giymiş olmasını diliyorum."

@erginaslan: "Benim tahminim Ernst, soyunma odasında Quaresma'nın kafasını gözünü kırıp hastanelik etti.. 2. yarıya çıkamadı."

@iremsuheda: "Quaresma 45 dakikalık park gezintisinden sonra şimdi bir banka oturdu dinleniyor."

@ucmalikaleci: "Quaresma'nin oyundan cikmasi? Artik gider mi kalir mi orasi zerre umrumda olmaz. Huzurluyum."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Atletico Madrid Orduspor Beşiktaş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title