Haberler

    Qualcomm Snapdragon 865 Plus İşlemci Tanıtıldı, İşte Özellikleri

    Güncelleme:

    Qualcomm Snapdragon 865 Plus, 3GHz saat hızı limitini aşan ilk mobil işlemci olma özelliğini taşıyor. Qualcomm'un amiral gemisi akıllı telefonlara güç verecek yeni işlemcisi Snapdragon 865 Plus özellikleri ve Snapdragon 865 Plus işlemcili ilk akıllı telefonlar haberimizde.

    Qualcomm Snapdragon 865 Plus, 3GHz saat hızı limitini aşan ilk mobil işlemci olma özelliğini taşıyor. Qualcomm'un amiral gemisi akıllı telefonlara güç verecek yeni işlemcisi Snapdragon 865 Plus özellikleri ve Snapdragon 865 Plus işlemcili ilk akıllı telefonlar haberimizde.

    Qualcomm Snapdragon 865 Plus İşlemci Özellikleri

    Qualcomm Snapdragon 865 Plus işlemci tanıtıldı. Snapdragon 865 işlemciye kıyasla yüzde 10 performans artışı mevcut. Snapdragon 865+'daki Kryo 858 çekirdek, 3.1GHz hızda çalışıyor. Plus olmayan versiyon gibi, 144Hz ekranları destekliyor. Bununla birlikte, Adreno 650 grafik işlemci biriminde saat hızı arttığından oyunlar da yüzde 10 daha yüksek performansta çalışacak. Başka bir donanım değişikliği de FastConnect 6900'e geçiş. Bu, 3.2Gbps'e kadar hız ve 3ms'nin altında gecikme sağlayan, 6GHz bandında çalışan en yeni WiFi 6E desteği sağlıyor. Ayrıca Bluetooth 5.2 bağlantısını getiriyor. İşlemci hala global 5G bağlantısını (hem 6GHz altı hem de mmWave) sağlamak için harici X55 modem kullanıyor. Görüntü Sinyali İşleme Birimi (ISP) ve Dijital Sinyal İşlemcisi (DSP) aynı kalıyor (Spectra 480 ve Hexagon 698). Yapay zeka tarafından kontrol edilen Hızlı Şarj 4.0+ (Quick Charge 4.0+) yerini koruyor.

    Qualcomm Snapdragon 865 Plus İşlemcili Telefonlar

    Peki, Snapdragon 865 Plus işlemcili ilk telefonlar hangileri olacak? İki oyun telefonunun Snapdragon 865 Plus işlemci ile geleceği onaylandı. Biri ASUS Rog Phone 3, diğeri Lenovo Legion. Legion, bu ay duyurulacak, ROG Phone'nun 22 Temmuz'da tanıtılması bekleniyor. Tabii ki başka akıllı telefon üreticileri de Snapdragon 865+'ı amiral gemisi telefonlarına dahil edecektir.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Cep Telefonu Qualcomm Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title