Haberler

QNB Grup, Strateji Konferansını Türkiye'de düzenledi

Güncelleme:

Orta Doğu ve Afrika bölgesinin en büyük finans kuruluşu olan QNB Grup, Türkiye'deki ilk Strateji Konferansı'nı İstanbul'da düzenledi.

Konferans, Türkiye'deki en büyük özel bankalardan biri olan Finansbank'ın gruba katılımının ardından gerçekleşti.
Grubun üst yönetim kadrosunun, genel müdürlerinin ve uluslararası ağını oluşturan CEO'ların katıldığı iki günlük konferansta 2020 yılına kadar Orta Doğu, Afrika ve Güney Doğu Asya bölgesinin lider bankası olma vizyonu tartışıldı.

Toplantıda ayrıca,grubun iş planları, geçen dönem kaydedilen ilerleme ve uluslararası ağı genelinde izlenen büyümeyi arttırmaya ve sürdürmeye yönelik stratejiler tartışıldı.

Türkiye'de ekonomi ve bankacılık sektöründeki büyük potansiyeli görerek ve ülkenin Avrupa ile Asya arasındaki stratejik köprü konumunu dikkate alarak Türkiye pazarına girmek isteyen QNB Grup kısa bir süre önce aktif büyüklüğüne göre Türkiye'nin en büyük beşinci özel bankası olan Finansbank A.Ş'yi satın almıştı.

Üç ayrı kıtada ve 30'u aşkın ülkede iştirakleri ve bağlı şirketleriyle varlık gösteren QNB Grup 1250 noktada, 28.000'den fazla çalışan ile çok çeşitli ürün ve hizmetler sunmakta.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Finansbank Orta Doğu Türkiye Afrika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title