Haberler

Hulusi Akar'ın Ziyaret Ettiği Valilik Yakınına Roket Düştü

Güncelleme:

Terör örgütü PYD/ Pkk mensuplarınca Kilis kent merkezine roketli saldırı düzenlendi. Afrin bölgesindeki PYD/PKK terör örgütü üyeleri tarafından Kilis kent merkezi Nemika Caddesine gönderilen roket, 6 katlı bir binanın teras katına roket isabet etti. Dumandan ve tozdan etkilenenlerin olduğu ve hastanelere kaldırıldığı öğrenildi. Saldırı, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar da kentteyken gerçekleşti.

SALDIRI HULUSİ AKAR'IN VALİLİK ZİYARETİ ESNASINDA GERÇEKLEŞTİ

Roketli saldırı Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın kentte olduğu esnada gerçekleşti. Roketin Orgeneral Hulusi Akar'ın, bölgeye 100 metre uzaklıkta bulunan Valilik binasındaki Vali Mehmet Tekinarslan'ı ziyareti esnasında düştü.

VALİ İNCELEME YAPTI

Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın ziyareti esnasında atılan roketin düştüğü bölgede inceleme yaptı.

"SAHADA HER TÜRLÜ TEDBİR ALINDI"

Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan, Kilis'te roketin düştüğü bölgede inceleme yaptı. İnceleme öncesinde gazetecilere açıklama yapan Vali Tekinarslan, "Kilis'e sat 14.15 itibariyle bir füze daha atıldı PYD tarafından. Çok şükür yaralı yok. İlgili birimlerimiz gerekli tedbirleri aldılar" dedi.

HASAR GÖREN BİNADA İNCELEME!

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Afrin'deki terör örgütü PYD/PKK mensuplarının kent merkezine yönelik roketli saldırısında hasar gören binada incelemelerde bulundu.

"ALLAH SİZİ KORUSUN" DİYE SESLENDİLER

Mahalle sakinleri, Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, Adalet Bakanı Gül ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'a sevgi gösterisinde bulunarak, "Allah sizi korusun" diye seslendi.

"HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK"

Orgeneral Akar, incelemelerin ardından gazetecilerin Zeytin Dalı Harekatı'yla ilgili soruları üzerine, "Bitecek, az kaldı, her şey güzel olacak." cevabını verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Afrin Kilis PKK Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title