Haberler

Putin, Japon Mevkidaşı ile Görüştü- "Yılın İlk Yarısında Büyüme Oranı Yüzde 16'dan Fazla"

- Putin, Japon mevkidaşı ile görüştü "Yılın ilk yarısında büyüme oranı yüzde 16'dan fazla"VLADİVOSTOK - Rusya Devlet Başkanı, Japonya Başbakanı Shinzo Abe ile gerçekleştirdiği görüşmede iki ülke arasındaki ticaret hacmindeki düşüşün ardından istikrarlı bir büyüme görüldüğünü ifade ederek,...

- Putin, Japon mevkidaşı ile görüştü

"Yılın ilk yarısında büyüme oranı yüzde 16'dan fazla"

VLADİVOSTOK - Rusya Devlet Başkanı, Japonya Başbakanı Shinzo Abe ile gerçekleştirdiği görüşmede iki ülke arasındaki ticaret hacmindeki düşüşün ardından istikrarlı bir büyüme görüldüğünü ifade ederek, "Yılın ilk yarısında büyüme oranı yüzde 16'dan fazla" dedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Doğu Ekonomik Forumu'na katılmak üzere Vladivostok'ta bulunan Japon mevkidaşı Shinzo Abe ile bir araya geldi. İki lider ekonomik işbirliğinin yanı sıra Kore'nin nükleer programını görüştü. Putin, "Rusya'da 270 Japon şirketi var. Ticaret hacmimizdeki düşüşün ardından istikrarlı bir şekilde büyüme yönünde gidiyoruz. Yılın ilk yarısında büyüme oranı yüzde 16'dan fazla" dedi.

Shinzo Abe, Kuzey Kore dahil çeşitli konuları ele almaya hazır olduğunu kaydederek, "Bölgesel barış ve istikrar için çeşitli konularda görüşmeye hazırız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Rusya Federasyonu Vladimir Putin Shinzo Abe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title