Haberler

Putin'in Keskin Nişancısı, Güzellik Kraliçesi Seçildi

Güncelleme:

2014 yılında Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşta gönüllü olarak Putin yanlısı Rus güçlerine katılıp, keskin nişancı olan 21 yaşındaki Ukraynalı Olga Shishkina, güzellik yarışmasında birinci seçildi.

2014 yılında Rusya ve Ukranya arasındaki savaşta gönüllü olarak Rus güçlerine katılıp keskin nişancı olan vurabilen21 yaşındaki Ukranyalı Olga Shishkina, katıldığı güzellik yarışmasında birinci seçildi.

Putin'in Keskin Nişancısı Güzellik Kraliçesi Seçildi

ÇOCUK SAHİBİ OLMA PLANLARI YAPIYOR

Donetsk Cumhuriyeti'nde Olga Shishkina, güzellik yarışmasına katılıp birinci seçilerek Donetsk Cumhuriyeti'nin en güzel kadını seçildi. Olga Shishkina, keskin nişancı olduğu için kendisinden utanmadığını ama kendisine sivil öldürüyor gibi yorumları yapılmasına kızdığını sivil değil düşman vurduğunu söyledi. Güzellik kraliçesi seçildikten sonra kendisine pahalı bilgisayar hediye edilen Olga Shishkina, Donetsk'te şuan bir kafe işletmeciliği yapıyor. Olga, keskin nişancı tüfeğini bir kenara koyup gelecekte evlilik ve çocuk sahibi olma planları yaptığını söyledi.

Putin'in Keskin Nişancısı Güzellik Kraliçesi Seçildi

Putin'in Keskin Nişancısı Güzellik Kraliçesi Seçildi

Putin'in Keskin Nişancısı Güzellik Kraliçesi Seçildi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Rusya Federasyonu Donetsk Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (25)

talihsiz:

Şu Suriyeliler yerine keşke bunlar mülteci olsaydı.

66
7
yanıtYanıtla
Anonim:

yakında olur merak etme :D

yanıt6
yanıt0
ghj:

:)))))

yanıt1
yanıt2
Eyt:

Yüzü çokta güzel değil fakat bacaklar harika

9
2
yanıtYanıtla
ali:

diktatörler korkaktır kadınların arkasına saklanmayı iyi bilirler. soru bir liderin diktatör oldugunu nasıl anlarsınız kendinize bu zamana kadar diktatörler nasıl olurlar diye sordunuz mu

1
10
yanıtYanıtla
halil arpacuık:

de get mannnyyk heriff

yanıt8
yanıt0
ismail66:

sen hic Hitlerin saginda solunda kadin gördünmü ben görmedim gelmis gecmis en büyük Diktatördü

yanıt0
yanıt2
habalahubala:

güzel olmasına güzelde birinci seçilecek kadar değil bence

11
0
yanıtYanıtla
BAHTSIZ ADAM:

KEŞKE BU YANIMDA OLSAYDI

3
6
yanıtYanıtla
asena:

ben bile bundan daha güzelim ya bu yabancıların güzellik anlayışına bitiyorum:))))))o zaman türkiye deki en bakımsız birini bile beğenir bunlar:))))))))

5
4
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title