Haberler

Putin, Güney Kore Lideri Moon'u Ağırladı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-in ile başkent Moskova’daki Kremlin Sarayı’nda bir araya geldi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-in ile başkent Moskova'daki Kremlin Sarayı'nda bir araya geldi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-in Rusya'nın başkenti Moskova'da bulunan Kremlin Sarayı'nda bir araya geldi. Kore yarım adasında gerçekleşen gelişmeleri değerlendiren taraflar, görüşmeden sonra iki ayrı bildiri yayınladı. Putin'in bildirisinde, "ABD Başkanı Donald Trump ve Kuzey Kore lideri Kim Jong-un arasında gerçekleşmenin olumlu geçmesi memnuniyetle karşılanmıştır. Bu görüşmenin ardından yapılan nükleer silahlardan arınma anlaşmasının Kore yarımadasına barış getirmesini umuyoruz" ifadeleri yer aldı.

Moon tarafından yayınlanan bildiride ise, Rusya'nın ada barışına olan katkısı vurgulanarak, "Biz Kore yarımadası ve Avrasya'da barış ve refah için iletişim ve işbirliğinin artmasını memnuniyetle karşılıyoruz. Güney ve Kuzey Kore'nin barış sürecine Rusya büyük destek verdi" denildi.

Yapılan görüşmede, Kore yarım adasının durumunun yanı sıra Rusya ve Güney Kore arasında demiryolları inşası, enerji, gaz boru hatları gibi birçok konularda ikili anlaşmaların yapıldığı duyuruldu. - MOSKOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Rusya Federasyonu Vladimir Putin Güney Kore Kore Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title