Haberler
BBC

Putin, Dünyayı Sallayan O İddiaya Açıklık Getirdi: Elimizde Trump'ın Uygunsuz Görüntüleri Yok!

Güncelleme:

Rusya Devlet Başkanı Putin, Trump'la görüşmesi sonrası bir ABD kanalına verdiği röportajda, Trump ve ailesiyle ilgili ellerinde şantaj amaçlı uygunsuz görüntüler olduğu iddialarını yalanladı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin FOX News'a yaptığı açıklamada, ellerinde Trump ve ailesiyle ilgili 'uygunsuz görüntüler bulunmadığını' ve 'bazı insanların, ülkesinin ABD Başkanlık seçimlerine müdahale ettiğini düşünmelerinin son derece saçma' olduğunu söyledi.

"RUSYA-ABD İLİŞKİLERİ İÇ SİYASETE KURBAN EDİLEMEZ"

Helsinki'de ABD Başkanı Donald Trump'la görüşmesi sonrası FOX News'tan Chris Wallace'a verdiği mülakatta Putin, Rusya'nın Trump'ı başkanlık yarışına girdiğinde gözetleyecek ve izleyecek kaynaklara da sahip olmadığını ifade etti.

Rus lider, ABD-Rusya ilişkilerinin 'Amerika'nın iç siyasetindeki çatışmalar tarafından rehin alınamayacağını' söyledi.

"RUSYA, ABD'NİN İÇ İŞLERİNE HİÇBİR ZAMAN MÜDAHALE ETMEDİ"

Helsinki'deki zirve, ABD Adalet Bakanlığı'nın 12 Rus vatandaşı hakkında 'Hillary Clinton'a siber saldırı düzenledikleri' suçlaması yöneltilmesinden sonra gerçekleşti.

FOX News sunucusunun Rus vatandaşları hakkındaki iddianameyi Putin'e vermek istemesi üzerine Putin, sunuya kağıtları masaya koymasını işaret edip şunları söyledi:

"Her şeyden önce Rusya, bir devlet olarak, ABD'nin iç işlerine hiçbir zaman müdahale etmedi, seçimlere hiç etmedi."

"ELİMİZDE HİÇBİR ŞEY YOK"

Trump ve ailesiyle ilgili 'uygunsuz görüntüler' olup olmadığı sorusuna Putin, "Elimizde onlarla ilgili hiçbir şey yok" dedi ve ekledi:

"Bunu söylerken Başkan Trump'a hakaret etmek, kabalık etmek istemem, ama başkanlığa adaylığını koymadan önce bizim ilgi alanımıza girmiyordu."

"Zengin biriydi, ama ABD'de çok zengin var. İnşaat sektöründeydi. Güzellik yarışmaları düzenliyordu. Ama hayır, hiç kimse başkanlık için adaylığını koyacağını düşünemezdi."

Putin'in Trump'ın takip edilip edilmediği sorusuna da yanıtı şöyle oldu: "Özel Kuvvetlerin her gün onları gözetlediğini mi düşünüyorsunuz? Biz sizin gibi, ABD gibi yapmıyoruz. Bunun için yeterli kaynaklarımız yok. Tam devlet kontrolü sağlamak için yeterli insan gücümüz yok. Planlarımızın parçası değil bu. Trump'a karşı böyle bir şey yapmadığınız da çok açık."

BBC

Amerika Birleşik Devletleri Rusya Federasyonu Vladimir Putin Donald Trump Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

Volkan Ercedoğan:

Amerikanın şahsalı dönemi bitmiştir yeni süper güç Çin

3
0
yanıtYanıtla
asd:

İşte Ozaman hapı yutarız ABD kötü evet bunu biliyoruz Eğerki daha kotu kim derseniz ÇİN derım hıc tereddut etmeden

yanıt0
yanıt0
Kırımlı:

Çin YECÜC MECÜCTÜR DİNİ AÇIDAN OBJEKTİF AÇIDAN SAVAŞ BECERİLERİ ORTAYA DÖKÜLDÜĞÜNDE KARINCA GÜBÜ EZİLİRLER ABARTMIYORUM TARİH HEP HAKLI ÇIKARIR

yanıt0
yanıt0
gerçekci:

vah abd vah . seçtğiniz başkana bak dünya politakanıza bak. bu konuları 3 dünya ülkeleri bile konuşmaz. ne yazık ki amerika rüyesı bitmiştir. sizin polikacılarınızı düşmanlarınız savunur hale geldi. size yalan da olsa kim inanır. ancak teroristler. bu trumpdan iyi bir erişkin film sanatcısı veya komedyen olur. bu kafayla siz dünyayı yönetemzsiniz. gerileme dönemindesiniz

1
2
yanıtYanıtla
Kırımlı:

Olsa bile adam var mı diyecek kardeşim habere bak

1
0
yanıtYanıtla
Kara Kartal:

Fenerbahçe bu sene çok dandik

0
1
yanıtYanıtla
Mehmet Güneş:

Yani onun için tehdit değil kim olduğunu biliyor şimdi abd belli rüsyada bizde Rabbim yardım etsin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title