Haberler

Putin'den Erdoğan'a Taziye Telefonu

Rusya Federasyonu Hükümet Başkanı Vladimir Putin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Telefonla Arayarak Konya'daki Çöken Yurt Binasında Yaşamını Yitiren 17 Kişi ile İlgili Olarak Taziyelerini Sundu.

Rusya Federasyonu Hükümet Başkanı Vladimir Putin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak Konya'daki çöken yurt binasında yaşamını yitiren 17 kişi ile ilgili olarak taziyelerini sundu.

Rusya Federasyonu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre Rus tarafının insiyatifi ile gerçekleşen telefon görüşmesinde Rusya ve Türkiye arasındaki ticari, enerji ve askeri işbirliği konuları ele alındı. Rusya Büyükelçiliği açıklamasında, "Ayrıca Rusya Federasyonu Hükümet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan' a Konya'da meydana gelen ve insan kaybına yol açan bir facia ile ilgili olarak taziyelerini sunmuş, başsağlığı dilemiştir" denildi. (ANKA)

(TT/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title