Haberler

Putin Buz Gibi Göle Girdi, Tüm Dünyaya Mesaj Verdi

Güncelleme:

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Hz. İsa'nın vaftiz edilişini kutlamak için buz gibi havada Seliger Gölü'ne girdi.

Dünya üzerindeki Ortodoks Hristiyanlar, Hz. İsa'nın doğum günü ve vaftiz edilişini kutlamaya devam ediyor. Rusya'daki kutlamalarda Vladimir Putin buz gibi Seliger Gölü'ne girdi. O anlarda hava sıcaklığının -7 derece olduğu öğrenildi.

TELEVİZYONLARDA YAYINLANDI

Doğa sporlarına olan tutkusuyla bilinen Putin, Moskova'nın kuzeyindeki gölde dua etti. Seromoni sırasında papazlar da hazır bulundu. Rus televizyonları, ayağında çizmeleriyle gölün başına gelen Putin'in görüntülerini haber bültenlerinde yayınladı.

Putin, gölde yıkanmadan önce Nilov Manastırı'ndaki ayine de katıldı. Putin tüm dünyaya "Turp gibiyim" mesajı verdi.

BUZ GİBİ NEHRE GİRİYORLAR

Ortodoks Hristiyanlar, 18-19 Ocak tarihlerinde Hz. İsa'nın vaftiz edildiğine inandıkları Ürdün Nehri'ne giriyor. Diğer ülkelerde yaşayan binlerce Ortodoks Hristiyan da, buz gibi havada dere veya göllerde yıkanıyor.



Kaynak: Haberler.com / Dünya

Rusya Federasyonu Vladimir Putin Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

gerçekler:

bu dünyada buz gibi suya giren İSRAİLOĞULLARI öbür dünyada ateşe gireceklerdir.

8
27
yanıtYanıtla
KUDDUSİ:

sen de çalışma üretme yat çember sakal dünyaya bir faydan olmasın aman günah olur. Sizin gibiler eğer onlar olsa idi hiçbir buluşunuzu hiç bir ürününüzü insanlık ile paylaşmazdınız. bakınız Suudiler. .

yanıt1
yanıt0
GERÇEKLER:

KUDDUSİ SANA SİYASETEN BİŞEY SÖYLEMEDİM ÜRETİM AÇISINDAN TİCARİ AÇIDAN YAHUDİLER TAMAM. BOŞUNA DEMEMİŞLER İKİ YAHUDİ BİR ARAYA GELİNCE ŞİRKET KURAR DİYE. BEN SANA DİN AÇISINDAN BİŞEY SÖYLEDİM. BOŞ BOŞ KONUŞMA SANA KİTAP YOLLANMIŞ AÇ OKU! DÜNYALIK İŞLERİ BIRAK SEN SEN ÖBÜR TARAF İÇİN NE ÜRETİYOSUN BANA BUNU SÖYLE?

yanıt0
yanıt0
GERÇEKLER:

KUDDUSİ BAK BAKİM SON DAKİKA HABERLERİNE SENİN SAVUNDUĞUN YAHUDİLER BİZİM VATANDAŞLARIMIZI GÖZ ALTINA ALINIYOR SEN HERSEYDEN ÖNCE MİLLİYETÇİ OLACAKSIN BIRAK SEN ÜRETİMİ YAHUDİYİ MUSEVİYİ SEN KENDİNE BAK ÖNERİ SUN O ZAMAN ŞÖYLE YAPARSAK İYİ OLUR DE

yanıt1
yanıt1
ADAM:

Şöyle bir yöneticimiz olmadı. Ahh ahhhh. RTE soğuk suya girse, suyu fetöcü ilan eder; ama aynaya bakmaz.

18
9
yanıtYanıtla
abuzer karatikit:

büyük bir lider putin, tabi bizim reisimizden sonra

12
14
yanıtYanıtla
MücaHid Erbakan:

Erbakan Hoca''dan dinle bir de ne diyor? Hangi gömleği giymişler?

yanıt0
yanıt0
Can:

Ne var yani bizde de cuma çıkışları meşhur.;)

22
2
yanıtYanıtla
ADAM:

Yalnız Putin, o suya girmeden önce sağlam votka, amonyak almıştır.

14
3
yanıtYanıtla
Baba vanga:

Koçum benim kendi halkını düşünüyor ona göre davranıyor helal olsun sana bşrde başkaları icin kendi vatandaşlarının sırtına binip inim inim inletenler var birde senin gibi aslanlar var

11
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title