Haberler

Putin, Azerbaycan'da Judo Oyunlarını İzleyecek

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Azerbaycan’a gerçekleştireceği resmi ziyaretinde Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’le görüşmesinin ardından Azerbaycan’da düzenlenen Judo Dünya Şampiyonası’nı izleyecek.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Azerbaycan'a gerçekleştireceği resmi ziyaretinde Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'le görüşmesinin ardından Azerbaycan'da düzenlenen Judo Dünya Şampiyonası'nı izleyecek.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Azerbaycan'da Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'le yapacağı görüşme sonrası Judo Dünya Şampiyonası'nı izleyecek. 25 Eylül'de Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüşmek üzere Azerbaycan'a gidecek olan Putin ziyaret sonrası Bakü'deki Ulusal Jimnastik Arena'ya gidecek.

Putin adı geçen bu Arena'da Judo Şampiyonasının altıncı yarış gününe katılacak. Aynı gün Rusya temsilcilerinden 100 kilogram ağırlıkta erkeklerden Avrupa şampiyonu ve 'Bakü 2015' Avrupa Oyunları'nın galibi Kirill Denisov ve Niyaz İlyasov, kadınlarda ise 78 kilogram ağırlıkta Aleksandra Babintseva, tatami üzerine çıkacak.

Öte yandan siyah kuşak sahibi olan Putin, Uluslararası Judo Federasyonunun onursal başkanıdır. - MOSKOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Rusya Federasyonu Vladimir Putin Azerbaycan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title