Haberler

Putin: ABD'deki Siyasi Şizofreni Devam Ediyor (2)

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, geçen hafta ABD Başkanı Donald Trump'ın geçen hafta Beyaz Saray'da Rus Dışişleri ile yaptığı görüşmede bazı çok gizli bilgileri paylaştığı iddiası üzerine "eğer doğru ise bu bilgiler bana da iletilmedi diyerek" espri yaptı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, geçen hafta ABD Başkanı Donald Trump'ın geçen hafta Beyaz Saray'da Rus Dışişleri ile yaptığı görüşmede bazı çok gizli bilgileri paylaştığı iddiası üzerine "eğer doğru ise bu bilgiler bana da iletilmedi diyerek" espri yaptı.

Putin, geçen hafta Beyaz Saray'da Trump ile görüşen Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile Oval Ofisteki toplantı hakkında Rus Büyükelçi Sergey Kislyak hakkındaki suçlamaları da görüştüklerini ifade etti.

"Onun bu konuda azarlanması gerekiyordu" diyerek espri yapan Putin, "Çünkü eğer bu bilgileri aldıysa da bizimle de paylaşmadı. Ne bana söyledi ne de Rus istihbaratını bilgilendirdi" diyerek espri yaptı.

Soçi'de düzenlenen Putin'in ve İtalya başbakanı Paolo Gentiloni ile yaptığı ortak basın toplantısında hazır bulunan Dışişleri Bakanı Segey Lavrov bu esprilere gülümseyerek yanıt verdi.

Rusya Devlet Başkanı daha önce Trump hakkında Michael Flynn'a yönelik iddialara ilişkin ülkenin içişleri diyerek yorum yapmaktan çekinmişti. Washington'daki Rus Büyükelçiliği Trump ile görüşme kayıtlarının talep edildiği takdirde Amerikalılarla paylaşabileceklerini açıkladı.

RUSYA: ABD'DEKİ SİYASİ ŞİZOFRENİ

Putin Soçi'deki basın açıklamasında ABD'deki politik havayı "siyasi bir şizofreni olarak" niteleyerek, " Görüyoruz ki ABD'deki siyasi şizofreni devam ediyor. ABD'nin mevcut başkanı hakkındaki Lavrov'a gizli bilgileri verdiği yönündeki bu suçlamaları başka türlü açıklayamam" dedi.

İtalya Başbakanı Paolo Gentiloni ile basın toplantısında konuşan putin Trump'ın davranışlerını kritik etmek istemediğini söyleyerek Amerikalılara mesaj verdi: "Açıkçası, eleştiriler sadece gerektiği gibi çalışmasına izin verdikleri zaman yapılabilir."

LAVROV: ABD BASINI FISILTI GAZETESİ GİBİ ÇALIŞIYOR

Basın mensuplarının Kıbrıs'ta bulunan Lavrov'a Trump'ın kendisiyle gizli bilgi paylaşımında bulunduğu konusunda Washington Post'un haberi sorusuna ise alaycı bir dille, "ABD basınının Rusya'da oldukça revaçta olan bir ilkeye bağlı kalarak çalıştığı düşüncesine kapılıyorum. Haber gazetesi de var ama fısıltı gazetesi de var " dedi. - Moskova

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rusya Federasyonu Vladimir Putin Donald Trump Beyaz Saray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title