Haberler

Putin Öğrenciyken Filmlerde Dublörlük Yapmış

Güncelleme:

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, 1970'lerdeki üniversite öğrenimi sırasında filmlerde dublör olarak çalıştığı iddia edildi.

Putin'in uzun yıllardır arkadaşı ve eski bir atlet olan Vasily Shestakov, Dozhd Gazetesi'ne verdiği röportajda, Rusya Devlet Başkanı'nın üniversite yıllarında ekstra para kazanabilmek için filmlerde dublör olarak görev aldığını söyledi.

ALMAN ASKERİNİ CANLANDIRMIŞ

Shestakov 1972 yılında "Izhora Batallion" filminde ve 1974'te "Blockade" filminde Putin'le birlikte Alman askerini canlandırdıkları roller aldıklarını aktardı.

"GÜNDE 95 DOLAR ALIYORDUK"

Shestakov, "O zamana göre iyi para veriyorlardı. Mühendislik olarak ayda 110 ruble (yaklaşık 132 dolar) alıyordum. Ama filmlerde çalıştığımızda günde 75 ruble (yaklaşık 95 dolar) kazanıyordum. Çok iyi bir paraydı bu" diye konuştu.

Habere göre yine eski bir atlet olan ve sonradan profesyonel dublör olarak çalışan Nikolai Vashshilin de Doszdh Gazetesi'ne Putin'in dublör olarak görev aldığını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Rusya Federasyonu Vladimir Putin Komik - İlginç Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (3)

putin:

maşallah adamın elinden her işi geliyor :D

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Ruslarin cok buyuk bir kismi spor yapmislardir. ilkokul seviyelerinde ciddi spor dersleri alirlar. . . sonraki donemlerinde ise kendilerini hangi dala yatkin gorurse oraya kanalize olur. bu yuzden bir cok akademisyenleri, siyasileri, sanatcilari bireysel sporlarin en az biriyle ugrasmislardir. mesela Putin; Judo siyah kusak sahibidir. yani dublorluk yapmis olmasi, bazi aktiviteleri hala yapiyor olmasi hic de sasirtici degil.

4
0
yanıtYanıtla
AyNur:

Artistlikde var yani

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title