Haberler

Pursaklar ilçesinden Osmaniye'deki yangından olumsuz etkilenenlere yardım

Güncelleme:

Pursaklar İlçe Belediyesi ve AK Parti Pursaklar İlçe Başkanlığı'nın, Osmaniye'de yangından olumsuz etkilenen vatandaşlara yardım için hazırladıkları yardım tırları yola çıktı.

Pursaklar İlçe Belediyesi ve AK Parti Pursaklar İlçe Başkanlığı'nın, Osmaniye'de yangından olumsuz etkilenen vatandaşlara yardım için hazırladıkları yardım tırları yola çıktı.

Temel gıda maddeleri, hijyen malzemeleri ve kıyafetleri yer aldığı tırların uğurlanma programına Pursaklar İlçe Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Cemal Güngör, AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Servet Türkayık ve teşkilat mensupları katıldı.

Desteklerin toplanmasının ardından AK Parti Pursaklar İlçe Başkanlığı önünde bekletilen kamyona partililer tarafından yüklenen malzemeler, yapılan duanın ardından Osmaniye'ye doğru yola çıktı.

Pursaklar İlçe Belediye Başkanı Çetin, yaptığı açıklamada, orman yangınlarından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

İlçe halkının orman yangınlarına karşı duyarlı olduğunu ifade eden Çetin, şöyle konuştu:

"Yeni hazırladığımız bu yardım konvoyunu Osmaniye'ye gönderiyoruz. Daha önce ki yangın yerlerine de yardımlarımız olmuştu. Osmaniye'de hem yerleşim yerlerinde etkili olan yangından dolayı bu konvoyumuzu oraya gönderiyoruz. Özellikle gezici aşevimiz çok ciddi kapasitede yemek üretebiliyor. Orada hem yardım gönüllülerine, personelimiz ve yangından etkilenen vatandaşlara gün boyu yemek çıkartacaktır. 24 saat çalışabilecek kapasitesi var. Bunun yanı sıra gıda, temizlik, kıyafet gibi temel ihtiyaç yardımlarımızda ayrı tırlarda gidiyor."

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Güngör ise devletin ve milletin zorlukların üstesinden gelebilecek güçlü iradeye sahip olduğunu belirterek, "Cumhurbaşkanlığı ve Ankara İl Başkanlığımızın başlatmış olduğu Yaraları Sarıyoruz Kampanyasına ilçe başkanlıklarımız ve belediye başkanlarımız güçlü bir destek verdiler." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Pursaklar AK Parti Osmaniye Hisarcık Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title