Haberler

Pursaklar'da Yol Kapatma Eylemi

Pursaklar Beldesi'nde Beton Fabrikalarına Sürekli Geçen Kamyonlardan Rahatsız Olan Vatandaşlar Bir Caddeyi Trafiğe Kapatarak Tepkilerini Gösterdi.

Pursaklar Beldesi'nde beton fabrikalarına sürekli geçen kamyonlardan rahatsız olan vatandaşlar bir caddeyi trafiğe kapatarak tepkilerini gösterdi.

Pursaklar Beldesi Merkez Mahallesi Yıldırım Beyazit Caddesi sakinleri 4 beton fabrikasına çalışan kamyonların yoğun olarak geçmesi sonucu oluşan tozdan ve meydana gelen kazalardan dolayı tepkilerini göstermek için yol kapatma eylemi gerçekleştirdi. Yıldırım Beyazit Caddesi'ni trafiğe kapatan mahalle sakinleri, belediye başkanı ile görüşmek istedi. Vatandaşların yolu kesmesi üzerine önlem alan jandarma ekipleri, eyleme son vermeleri konusunda mahalle sakinlerini uyardı. Bu sırada bazı vatandaşlar yoldan

geçen kamyonlara saldırmak istedi.

Eylem sırasında 2 kişi jandarma tarafından bir süre gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı. Yaklaşık bir saat süren eylemin ardından vatandaş sorunların çözülmemesi durumunda eylemi tekrarlayacaklarını söyleyerek yolu trafiğe açtı.

(BC-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title