Haberler

Pursaklar'da gaziler onuruna yemek

Güncelleme:

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle ilçede yaşayan şehit yakınları, gazi ve gazi aileleri onuruna yemek verdi.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle ilçede yaşayan şehit yakınları, gazi ve gazi aileleri onuruna yemek verdi.

Gaziler onuruna gerçekleştirilen yemek programına AKP Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Pursaklar İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, şehit yakınları, gazi ve gazi aileleri katılım sağladı. Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna verilen yemek programında gazi ve gazi yakınları ile tek tek ilgilenen Başkan Ertuğrul Çetin, şehit aileleri ile de bir süre sohbet etti.

"Bizim için önemli olan hatırlanmaktır"

Düzenlenen yemek programında konuşma yapan Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Lokman Aylar; "Bizim için önemli olan hatırlanmaktır. Bizler dün olduğu gibi bugün de güzel ülkemize yönelen silahlara karşı her zaman göreve hazırız. Canımızı seve seve veririz. Vatan toprağı için şehit düşen tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyorum. Tüm gazilerimiz ve şehit yakınlarımız adına, bu özel günde bizleri bir araya getiren başta Belediye Başkanımız Ertuğrul Çetin başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

"Şehitlerimizin bizlere emanet ettiği tüm yakınları ile gazilerimize kapılarımız sonuna kadar açıktır"

Gaziler adına gerçekleşen yemek programında şehit ve gazileri anan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Bizler bu ülkede huzurlu bir şekilde yaşıyorsak, şehit ve gazilerimize borçluyuz. Bu anlamlı günde, şehitlerimizin bizlere emanet ettiği tüm yakınları ile gazilerimize kapılarımız sonuna kadar açıktır. Vatanları için canlarını hiç düşünmeden feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyor, tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Gaziler Günü münasebetiyle Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı üyelerine ev sahipliği yaptığımız programa katılım sağlayan tüm gazilerimize, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, İl Başkan Yardımcılarımıza, Kaymakamımız Mehmet Yıldız ve İlçe teşkilatımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum"

Bu özel günde şehit yakınları ve gazilerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, "Ülkemizin ve milletimizin bekası için bir an olsun düşünmeden canını ortaya koyan aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize minnettarız. Şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi rahmetle anıyor; gazilerimize şifa ve esenlik diliyorum.19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize sağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum" ifadelerine yer verdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

19 Eylül Gaziler Günü Hisarcık Haberler

Bakmadan Geçme

Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var?
title