Haberler

    PUBG MOBILE Pro League Turkey 1. Hafta 2. Gün sonuçları!

    Güncelleme:

    Rekabet gün geçtikçe daha da artıyor!

    Kıyasıya rekabetin doruklarda yaşandığı Xiaomi sponsorluğunda PUBG MOBILE Pro League Turkey 1. Hafta 2. Gün sonuçlarını sizler için derledik.

    Atmosfer kızışıyor çünkü esporcular gıpta ile bakılan unvana ulaşmak için tüm güçleriyle savaşıyorlar. PUBG MOBILE Pro League Turkey takımlarının bugün gerçekleşen maçlar sonrasında sıralaması sizlerle!

    Futbolist 169 Puan

    Next Rüya Gaming 118 Puan

    Blaze Esports 90 Puan

    Crew Jolly 85 Puan

    Beşiktaş Espor 82 Puan

    1907 Fenerbahçe Espor 77 Puan

    World of Wonders 66 Puan

    Galatasaray Espor 55 Puan

    Digital Athletics 55 Puan

    fastPay Wildcats 54 Puan

    13. Bölge Gaming 50 Puan

    Respect Esports 49 Puan

    Getso Esports 45 Puan

    Inflames Esports 36 Puan

    S2G Esports 35 Puan

    Surreal Esport 33 Puan

    Lucid Sublime Dreams 31 Puan

    Deep E-Sports 26 Puan

    Karagümrük Espor 24 Puan

    MRTK Bilişim Team Bitcoin 20 Puan

    Bu hafta sonu ise ilk 16 takım Süper Hafta Sonu'nda mücadele edecek. Maçlar ise 23 Nisan Cuma günü yani yarın oynanacak.

    Turnuvadaki tüm takımlara başarılar!

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    Xiaomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title