Haberler

PTT Teşkilatı'nın 167. Kuruluş Yıldönümü

PTT Teşkilatı'nın 167. Kuruluş Yıldönümü Dolayısıyla Denizli PTT Yöneticileri Denizli Valisi Hasan Canpolat'ı Ziyaret Etti.

PTT Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Denizli PTT yöneticileri Denizli Valisi Hasan Canpolat'ı ziyaret etti.

Ziyarete Denizli PTT Başmüdürü Hüseyin Akçam'ın yanı sıra şube müdürleri ve çalışanlar katıldılar. Ziyarette konuşan Denizli PTT Başmüdürü Hüseyin Akçam PTT Teşkilatı olarak teknolojik altyapılarını hazırlayarak vizyon ve misyonlarını geliştirmeyi, klasik posta hizmetlerinin yanında PTT Bank hizmetlerine yöneldiklerini, bunun yanında mekanlarını değiştirerek çağa en hızlı şekilde ayak uydurmaya çalıştıklarını belirtti. Denizli Valisi Hasan Canpolat, PTT çalışanlarını tebrik ederek "PTT'ye emek vermiş bugün hayatta olmayan, emekli olan ve halen çalışan herkese yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. PTT çok köklü bir kuruluş ve büyük değişimler geçirdi. Telefon hizmetlerinin ayrılması ve PTT'nin yeniden yapılanması, çağa ayak uydurması kolay işler değil. Özellikle son dönemde tekrar Türkiye'nin gündemine oturdu. Büyük rekabete karşı güzel hizmetler veriyor. PTT, kendine has yapılanma içerisinde son derece önemli bir haberleşme hizmetini yerine getiriyor. Özellikle son dönemde PTT'nin PTT Bank hizmetini vermesi, kendini fiziki olarak yenilemesi, teknolojik değişiklikler vatandaşımızın takdirini kazandı. Bakanlığımız ve PTT yöneticilerini tebrik ediyorum. En uç noktalara kadar kar zarar gözetmeden bu hizmetleri gece gündüz yapmak takdire değerdir. PTT bir hizmet ordusudur" dedi.

(AV-SÇ-Y)

23.10.2007 15:20 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title