Haberler

PTT Personeli İftarda Buluştu

Bilecik Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) başmüdürlüğünce çalışanlara yönelik iftar programı düzenlendi.

Bilecik Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) başmüdürlüğünce çalışanlara yönelik iftar programı düzenlendi.

PTT Bilecik Müdürlüğü çalışanlarının moral ve motivasyonuna katkıda bulunulabilmesi ve Ramazan coşkusunun paylaşılması amacıyla iftar programı düzenledi. Bilecik'te bir restoranda düzenlenen yemeğe, PTT Genel Müdür Yardımcısı Adil Zembat, Bilecik PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt, Bilecik PTT İşletme Müdürü Abdülaziz Çivik, Bilecik'in Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, diğer bölge illerinin başmüdürleri ve yaklaşık 300 PTT personeli katıldı. Oruçların açılmasının ve edilen duanın ardından kısa bir açıklamada bulunan Bilecik PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt, "Bizler PTT olarak bir aileyiz, büyük biz aileyiz. Onun için de her tarafta bu etkinliklerimiz düzenlendiği için de ayrıca genel müdürümüz ve yönetim kuruluna ve mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi.

Başmüdür Bozkurt'un ardından konuşma yapan PTT Genel Müdür Yardımcısı Adil Zembat, "Maneviyatı en yüksek günleri birlikte idrak ediyoruz. Ramazanın neredeyse ortasına geldik. Güzel bir iftar yemeğini birlikte paylaşıyoruz. Hamd olsun iftarımızı yaptık başmüdürümüze teşekkür ediyorum çok güzel bir ortamda iftarımızı açtık. Yemekler de nefisti hazırlayanların ellerine sağlık. Güzel bir ortamı paylaşıyoruz. İftar programları yapıyoruz geleneksel hale getirdik bunu son yıllarda. Çok konuşup hepinizi sıkmak istemiyorum. Bayramınızı da tebrik ediyorum şimdiden" dedi.

İftar programı, PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt'un PTT Genel Merkez Yardımcısı Adil Zembat'a hediye takdimiyle son buldu. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Bilecik Posta CEO Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title