Haberler

PTT'nin 176. Kuruluş Yıl Dönümü

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Yalova Başmüdürlüğü, teşkilatın kuruluşunun 176'ıncı yıl dönümünü törenle kutladı.

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Yalova Başmüdürlüğü, teşkilatın kuruluşunun 176'ıncı yıl dönümünü törenle kutladı.

PTT Yalova Teşkilatı, kuruluş yıl dönümü dolayısıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydan'ındaki törende Yalova PTT Başmüdürü Hasan Hüseyin Kaya ve şube müdürleri ile PTT personeli Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Burada konuşan Kaya, 23 Ekim 1840 yılında hizmete başlayan, köklü bir geçmişe ve kültürel mirasa sahip olan PTT'nin 176'ncı yıl dönümünü idrak etmenin gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Yalova'daki çalışmalar ve verilerle ilgili de bilgi veren Kaya, şunları kaydetti:

"Yalova'da ilk 9 ayda 107 bin kargo kabul işlemi yaptık. Geçtiğimiz yıl aynı dönemde ise 60 bin kargo kabul işlemi yapılmıştı. Dolayısıyla kargo konusunda oldukça iyi, agresif bir şekilde büyüdüğümüzü söyleyebilirim. Kargo gönderi gelişmesinde ülke genelinde ilk sıralardayız. PTT Bank işlemleri konusunda ilk 9 ayda 800 bin işlem yapıldı. Yıl sonuna kadar 1 milyon işlemi bulacağımızı tahmin ediyoruz. PTT Bank konusunda da geçmiş yıla oranla yüzde 10'luk bir büyüme var."

Etkinlikler kapsamında PTT'nin 176. kuruluş yıl dönümü anısına işletmeye gelen 176. müşteriye çeşitli hediyeler sunuldu.

Kaynak: AA / Güncel

Yalova Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title