Haberler

PTT Genel Müdürü Bozgeyik Açıklaması

PTT AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, "PTT bir dünya markası olacaktır, dünyanın en önemli şirketlerinden birisi olacaktır.

PTT AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, "PTT bir dünya markası olacaktır, dünyanın en önemli şirketlerinden birisi olacaktır. Şirketimiz büyük bir adım ve hamle içinde." dedi.

PTT AŞ'nin 2017 yılı üçüncü çeyrek yönetim koordinasyon toplantısı, 81 ilin PTT başmüdürlerinin katılımıyla Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde yapıldı.

Bozgeyik buradaki konuşmasında, 1840 yılından beri hizmet veren PTT'nin son 15 yıllık süreçte büyük bir dönüşüm ve değişim yaşadığını belirtti.

Şirket yönetiminin ana stratejisinin, mevcut hizmetlerin kalitesini artırmak ve yeni projelerin hayata geçirilmesi olduğunu ve bu yönde yoğun gayret sarfedildiğini dile getiren Bozgeyik, "Ülkeye daha çok ne katarımın heyecanını yaşayan şirketimizin değişim ve dönüşüm projeleri hız kesmeden devam etmektedir. Ana stratejimiz mevcut yaptığımız işleri daha iyi yapmak ve yeni PTT'nin inşasının kodlarını oluşturmaktır." ifadesini kullandı.

PTT'nin dünya markası olma yolunda sağlam adımlarla ilerlediğini vurgulayan Bozgeyik, yakın zamanda çeşitli hizmet ve uygulamaların hayata geçirilmesi için gerekli altyapı çalışmalarının sürdürüldüğünü, yeni projelerle vatandaşların çok daha modern koşullarda hizmet alabilmelerinin hedeflendiğini söyledi.

Bozgeyik, şunları kaydetti:

"Yakın zamanda teknoloji alanında yaptığımız birçok projeyi hayata geçireceğiz. Ekonomik anlamda verimliliği artıran istihdam politikaları çerçevesinde yeni istihdam şekilleriyle şirketimizi daha da güçlendireceğiz. Mali ve ticari yapımızdaki gelişmeler hızla devam edecek. Bilişim alanında attığımız adımlar hızlı şekilde şirketimiz için katkı sağlayacak hale dönüştürülecektir. Ülkemiz insanının ihtiyaçlarının en modern şekilde karşılanması bizim nihai hedefimizdir. PTT bir dünya markası olacaktır, dünyanın en önemli şirketlerinden birisi olacaktır. Şirketimiz büyük bir adım ve hamle içinde. Bu ülkenin ve insanının hak ettiği yere gelebilmesi için 80 milyonun sorumluluğunu hissedip daha çok gayret edip ileriye taşımamız lazım."

Konuşmasının ardından Nevşehir Valisi İlhami Aktaş tarafından Bozgeyik'e yöresel el sanatları ürünlerinden çanak amfora hediye edildi. Bozgeyik de Vali Aktaş'a kişisel pul ve tarihi telgraf makinesi takdim etti.

Kaynak: AA / Güncel

İlhami Aktaş Nevşehir Ürgüp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title