Haberler

PTT'den Eskişehir'in Kurtuluş Yıl Dönümüne Özel Sergi

Eskişehir’de PTT tarafından “Eskişehir’in Kurtuluşunun 95. Yılı Pul Sergisi” açıldı.

Eskişehir'de PTT tarafından " Eskişehir'in Kurtuluşunun 95. Yılı Pul Sergisi" açıldı.

2 Eylül PTT Merkez Müdürlüğü müşteri holünde açılan sergide, geçmişten günümüze kullanılan çok sayıda pul ve kartpostal sergilendi. Sergide hatıra pulları ile Eskişehir'in eski fotoğraflarının yanı sıra, günümüze kadar kullanılan pullar da yer aldı. Çok sayıda pul ve kartpostalın sergilendiği açılışta, vatandaşlar özellikle 100 yıl öncesinde kullanılan pullara yoğun ilgi gösterdi.

"Gençlerimizi pul ve pulculuk ile ilgili koleksiyon yapması konusunda PTT'mize davet ediyoruz"

Sergide açılış konuşmasını yapan PTT Başmüdürü Korkmaz Gencer, gençlerin pul konusuna ilgi göstermesi gerektiğini söyleyerek, "Bizimde PTT ile ilgili yapmış olduğumuz çalışmalar, göndermiş olduğumuz postalar ve bu postalarda kullandığımız pulları, pul müzemizden bugün buraya aktarmış olup, Eskişehir'imizde sergiye açılmıştır. Özellikle pul ile ilgilenen vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Eskişehir'in üniversite şehri olduğunu düşündüğümüzde gençlerimizin bu işe duyarlı olacağını düşünüyoruz. Tüm Eskişehir halkımızla birlikte gençlerimizi bu sergiye davet ediyoruz. Gençlerimizi özellikle pul ve pulculuk ile ilgili koleksiyon yapması konusunda PTT'mize davet ediyoruz. Lütfen bu işe duyarlı olsunlar" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Eskişehir Eylül Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title