Haberler

PTT'de Soygun

PTT Başmüdürlüğü Binasına Giren Hırsızlar, Çelik Kasada Bulunan Yaklaşık 8 Bin YTL'yi Çaldı. Hırsızların, 800 Bin YTL Bulunan Başka Bir Çelik Kasayı da Açmaya Çalıştıkları Belirlendi.

PTT Başmüdürlüğü binasına giren hırsızlar, çelik kasada bulunan yaklaşık 8 bin YTL'yi çaldı. Hırsızların, 800 bin YTL bulunan başka bir çelik kasayı da açmaya çalıştıkları belirlendi.

Selçuklu İlçesi Vatan Caddesi'nde bulunan PTT Başmüdürlüğü'ne gece geç saatlerde gelen hırsızlar alarmı devre dışı bıraktıktan sonra kapıyı zorlayarak içeri girdi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, gişe bölümünde bulunan çelik kasayı oksijen tüpü ile açarak içerisindeki yaklaşık 8 bin YTL'yi aldı. Ardından içinde 800 bin YTL bulunan başka bir çelik kasayı açmak için zorlayan hırsızlar, bu girişimlerinde başarılı olamadı. Hırsızlar daha sonra kaçtı.

Olay, PTT çalışanlarının sabah mesaisine gelmesi ile ortaya çıktı. Olayın polise bildirilmesi üzerine, Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri olay yerinde parmak izi incelemesi yaptı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürdürüldüğü bildirildi. Yaklaşık 6 ay önce Vatan Caddesi'nde bulunan PTT Başmüdürlüğü önündeki bir bankanın ATM'sini oksijen tüpüyle açılarak 68 bin YTL, yaklaşık 20 gün önce yine Vatan Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesine giren hırsızlar, 160 bin YTL çalmıştı.

Ali GÜLER/KONYA, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title