Haberler

PTT Başmüdürlüğü'ndeki Tadilat Çalışmasına Tepki

Hakkari PTT Başmüdürlüğü Binasında Güçlendirme ve Tadilat Çalışması Yapılırken Diğer Taraftan İse Toz Bulutları İçersinde Hizmetlerin Yürütülmesi, Vatandaşların Olduğu Gibi Çalışanların da Tepkisine Neden Oluyor.

Hakkari PTT Başmüdürlüğü binasında güçlendirme ve tadilat çalışması yapılırken diğer taraftan ise toz bulutları içersinde hizmetlerin yürütülmesi, vatandaşların olduğu gibi çalışanların da tepkisine neden oluyor.

Altay Caddesi üzerinde bulunan ve oldukça eski olan Hakkari PTT Başmüdürlüğü hizmet binasında depreme karşı güçlendirme ve tadilat çalışması başlatıldı. Ancak yer sıkıntısı nedeniyle toz bulutlarının içersinde hizmetin verilmesi ise vatandaşların tepkisine yol açıyor. Ahmet Ak isimli vatandaş, söz konusu kuruma para yatırmak için gittiğini belirterek, işlemleri bitinceye kadar aşırı toz bulutundan dolayı kendini zor dışarı attığını belirtti. Ak, "Kurumda bir taraftan tadilat çalışması diğer taraftan ise hizmetler veriliyor. Hizmetin verilmesi güzel ancak aşırı toz bulutu ve çalışma sesi müşteriyi oldukça etkiliyor. Binaya sağlam giren hasta olarak çıkıyor. Binanın tadilatı yapana kadar hizmetler başka bir yerde sürdürülebilirdi" dedi.

PTT Başmüdürlüğü çalışanları ise, gelen müşteriler gibi kendilerinin de rahatsız olduğunu belirterek, kendilerine kızan müşterileri ise teselli etmeye çalıştıklarını belirttiler.

Hakkari PTT Başmüdürlüğü yetkilileri ise, oldukça eski olan binanın depreme karşı güçlendirme ve tadilat çalışmasının Van PTT Başmüdürlüğü tarafından ihale yoluyla yapıldığını belirterek, yer bulamadıkları için hizmetlerin aksamaması için 4 ayrı ilde bu çalışmaların sürdüğünü belirttiler. 2 aylık bir çalışmadan sonra binayı modern bir hale sokacaklarını belirten, yetkililer vatandaşların sabırlı olup kendilerine yardımcı olmasını istediler.

(FT-MET-Y)

26.07.2007 17:36 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title