Haberler

Psv Eindoven Fenerbahçe Taraftarından Korkuyor

Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden PSV Eindoven'da teknik direktör Ronald Koeman, sarı-lacivertli takımın çok etkili bir seyircisi olduğunu belirterek, ''Fenerbahçe kendi evinde oynadığı her maçta favori'' dedi.

Koeman, (G) Grubu'ndaki rakipleri İnter, CSKA Moskova ve Fenerbahçe ile ilgili olarak kulübün resmi sitesine yaptığı açıklamada, zorlu bir kura çektiklerini ve işlerinin hiç de kolay olmadığını söyledi.

Rus temsilcisi CSKA Moskova ile Fenerbahçe'nin çok fanatik bir taraftara sahip olduğunu ifade eden Koeman, ''Bunlardan biri Moskova'ya, diğeri ise İstanbul'a. Taraftarları onlar için gerçekten bir avantaj. Diğer taraftan İtalya'nın İnter takımı ise büyük bir kulüp. Klasik bir kulüp ve aynı zamanda İtalya şampiyonu. Şu ana kadar İnter ile bir müsabaka yapmadık'' diye konuştu.

Fenerbahçe'nin sahasında oynadığı bütün karşılaşmalarda favori olduğunu belirten Koeman, şöyle devam etti:

''Güçlü bir seyircisi var. İki sezon önce karşılaşmıştık. Şu anda Fenerbahçe'nin durumu ile ilgili fazla bilgimiz yok. Bir zamanlar bizde futbol oynayan eski oyuncumuz Mateja Kezman ile karşılaşmak için sabırsızlanıyoruz''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title