Haberler

Psv Eındhoven, Galatasaray Maçı Sonrası Harekete Geçti

Hollanda'nın Eindhoven Kentinde Geçen Salı Akşamı Psv ile Galatasaray Arasında Oynanan Şampiyonlar Ligi Karşılaşmasında Sarı Kırmızılı Taraftarlarının Meşale Yakıp, Psvli Seyircilerin Üzerine Atmasından Sonra Harekete Geçen Psv Yönetim Kurulu Acil Önlemler Alma Kararı Verdi.

Hollanda`nın Eindhoven kentinde geçen Salı akşamı PSV ile Galatasaray arasında oynanan Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında sarı kırmızılı taraftarlarının meşale yakıp, PSVli seyircilerin üzerine atmasından sonra harekete geçen PSV yönetim kurulu acil önlemler alma kararı verdi.

PSV Güvenlik Menajeri Frank Wijnveld, konu hakkında yaptığı açıklamada Galatasaray maçında PSV taraftarlarının üzerlerine atılan yanan meşalelerin kabul edilemez bir olay olduğunu belirterek, ¨İnsan sağlığı ve hayatı çok önemlidir. Bir spor karşılaşmasında bilerek insanların üzerine yanan ateşi atmak kabul edilebilecek bir olay değildir. PSV Kulübü olarak taraftarımızın can güvenliğine büyük önem vermekteyiz. Bunun için Philips Stadı`nda oynadığımız son Galatasaray maçında rakip takım seyircilerinin yaptıkları, insanların can güvenliğinin tehlikede olduğunu göstermiştir. Bunun için acil önlem olarak, rakip seyircilerin bulunduğu bölümü tel kafesle sarma kararı almış bulunuyoruz. Taraftarımızın can güvenliği konusunda her şey yapılacaktır. Alacağımız önlemler kısa süre içerisinde hayata geçirilecektir. Bu konuda çalışmalarımız başlamıştır¨ diyerek, Galatasaray taraftarlarının yaptıklarını sert bir dille eleştirdi.

GÖZLEMCİ BİLDİRDİ

Sarı-Kırmızılı taraftarların attığı meşaleler alt tarafta bulunan Hollandalı seyircilerin üzerine gelmiş, PSVli tribünlerin birden hareketlenmesi üzerine statta görevli güvenlik güçleri olaya müdahale edip, tribünleri yatıştırmıştı. Statta bulunan UEFA gözlemcisinin Galatasaray seyircisinin taşkınlığını rapor ettiği öğrenildi. Salı akşamı yaşanan olayların sarı-kırmızılıların ceza alma olasılığını artırdığı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title