Haberler

    Psikolojik Savaş

    CELAL UMUT EREN
    Zirve yarışının bir hayli uzağında kalan iki ekibin artı ve eksileri maçın sonucuna direkt etki edecek. Sarı-lacivertli ekip, bu zorlu deplasmandan üç puan çıkarmak için bir takım psikolojik faktörleri koz olarak kullanacak, diken üstedeki ev sahibi ise son şansını iyi değerlendirmeye çalışacak.
    Fenerbahçe, Trabzonspor maçı için geri sayıma geçerken, yoğun bir hazırlık yaşanıyor. Zorlu deplasmandan üç puan koparmayı hedefleyen sarı-lacivertlileri, hem taktiksel hem de psikolojik açıdan kritik bir sınav bekliyor.
    Bordo-mavililere karşı tüm yönleriyle zor bir eşiği atlayacak Fenerbahçe'de bazı önemli noktalar dikkat çekiyor. İşte sarı-lacivertli takımın psikolojik açıdan maddeleri:
    -3 maçlık yakalanan olumlu tablonun devam ederek, garantilenmesi.
    - Erwin Koeman'la geleceğin nasıl olacağının şekillenecek olması.
    -Galatasaray, Başakşehir ve Beşiktaş maçlarından sonra bir rakibe daha kaybedilmeyerek, psikolojik üstünlük sağlama.
    -Taktiksel açıdan başarı kazanma.
    -Deplasman galibiyetiyle prestij kazanma ve olumlu bir tabloya ulaşma.
    -Ligde yeniden zirve yarışı yolunda şans elde etme.
    -Rakip Trabzonspor'un da sıkıntılı bir süreçten geçmesi bu maçın önemini bir kat daha artırıyor.
    Bordo-mavili cephede de şu önemli maddeler öne çıkıyor:
    - Teknik Direktör Ünal Karaman diken üstünde duruyor, kredisi tükeniyor.
    -5-0'lık Yeni Malatyaspor yenilgisinin psikolojik etkisi sürüyor.
    -Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak gibi iki kaptan olmadan ilk maça çıkılıyor.
    -Lig ve sezon hedefleri için taraftar önünde zor bir maç bekleniyor.
    - Ligde 4 haftadır galibiyet alınamaması da sıkıntıları artırıyor.
    -Ahmet Ağaoğlu yönetimi de alınacak sonuca göre ya rahatlayacak ya da kriz daha da çoğalacak.
    Benzer beklentiler

    Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak zorlu karşılaşmada iki takımın ortak beklentileri bulunuyor. Trabzonspor'un ev sahipliğindeki mücadelede özel bir seri beklentisi duruyor.
    Fenerbahçe'ye karşı 8 senedir hem içeride hem de dışarıda kazanamayan bordo-mavili takım artık bir çıkış arıyor. Özellikle yeni statlarında sarı-lacivertlilere karşı galibiyet isteniyor. Fenerbahçe tarafı da derbilerde sahip olduğu bu yenilmezlik üstünlüğünü koruyup, hem lig hem de prestij açısından seriye devam etmenin hesaplarını yapıyor.
    Kadro hazır kıta

    Trabzonspor deplasmanına hazırlanan Fenerbahçe'de Erwin Koeman'ın kafasındaki ilk 11'deki isimlerin form durumları öne çıkıyor. Sarı-lacivertlilerde son dönemde artan form grafiğine bağlı olarak, oyuncuların yakaladıkları çizgi de dikkat çekiyor.
    Fenerbahçe'de isim isim formu artan oyuncular ve bölgeleri şöyle:
    Kaleci Harun Tekin, son 2 resmi maçı gol yemeden kapadı. Tecrübeli eldiven her geçen maçta daha fazla adapte olup, formunu artırıyor.
    -Stoperde Neustadter-Skrtel ikilisi tamamen uyum yakalamış durumda ve kadronun en güçlü taraflarından biri haline geliyor.
    -Sol bekte Hasan Ali Kaldırım hem kaptanlık görevi hem de artan formuyla alkışları topluyor.
    - Orta sahada Valbuena, serbest rolü, yükselen form grafiği, yakaladığı çıkış ve skor katkısıyla Koeman'ın en güçlü kozu.
    - Andre Ayew özellikle hücum yönünde daha aktif olurken, maç ritmini bulmasıyla dikkat çeken bir isim oldu.
    -Hücum hattında bulunan Michael Frey de son 5 maçta bulduğu 4 golle en formda oyunculardan biri.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title