Haberler

    Psg'ye Büyük Şok! 'Finansal Doping'

    UEFA Finansal Kontrol Kurulu, Mbappe ve Neymar transferleri nedeniyle PSG’ye Katar Devleti ile ‘finansal doping’ yaptığı için yeniden soruşturma açma kararı aldı.

    Celal Umut Eren / Skorer Dış Haberler
    UEFA Finansal Kontrol Kurulu şok bir karar aldı, 13 Haziran 2018 tarihinde dosyasını kapattığı PSG'nin dosyasını yeniden gözden geçirecek.
    Bu kararın altında yatan sebep Kylian Mbappe ve Neymar transferleri oldu. El Pais Gazetesi'nde yer alan özel habere göre, UEFA, Mbappe ve Neymar transferlerinde, Katar Devleti ile birlikte "finansal doping" yaptığı gerekçesiyle PSG hakkında yeniden soruşturma başlattı.
    Neymar için 220 milyon euro, Mbappe için de 180 milyon euroluk bir harcama PSG tarafından yapılmıştı.
    PSG'nin Katar Devleti ile kurduğu ilişki, kulübün sahiplerinin 'Qatar Tourism' sponsorluğu adı altında transfer harcamalarını karşılama yoluna gidip, farklı bir yol izlemeye çalıştığı belirtildi. Buna göre haberde yer alan ifadelere göre PSG'nin yeniden Avrupa kupalarına katılma şansının tehlikeye girdiği ifade edildi. Milan'ın yaşadığı sıkıntılardan sonra PSG'nin de zor durumda olabileceği kaydedildi. Portekizli avukat Jose da Cuna'nın incelediği dosyalarda ilişkilerde düzensizlik ve sıkıntılar göze çarptığı ve ceza tehlikesinin bulunduğu kaydedildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Katar Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title