Haberler

PS4 donanım yazılımı güncellemesi ile istenen özellikleri ekleyecek

Güncelleme:

PS4 için gelecek yeni ürün yazılımı güncellemesi, kullanıcıların bir süredir talep ettileri eklentileri beraberinde getiriyor ve kullanıcı arayüzünü iyileştirmek için yeterince kullanılmayan özelliği ortadan kaldırıyor.

Sony, PS4 için gelecek yeni ürün yazılımı güncellemesi ile istenen bazı özelliklerin ekleneceğini duyurdu. Sony'nin eski nesil konsolu, birçok geliştiricinin sistemdeki oyunlarını desteklemeye devam ediyor. Sony ve Microsoft perakendeciler ve tüketiciler için tedariki artırmaya çalışıyor ve yeni adımlar atmaya devam ediyor.

Bu özelliği destekleyen Call of Duty: Black Ops Cold War gibi başlıklar ile platformlar arası oyun hayranlar tarafından daha da çok sevilen bir hale geldi. Dahası, PS5 kullanıcıları Ghost of Tsushima ve Final Fantasy VII Remake gibi en sevdikleri PS4'e münhasır oyunların çoğunu yeni sistemde oynayabilirler. Sektör mevcut oyun nesline kaymaya devam ederken, eski konsol neslini güncel tutmak, hayranların desteğini de beraberinde getiriyor.

PS4 GÜNCELLEMELERİ HER TEKNOLOJİYİ DESTEKLİYOR

Firmware güncellemeleri, teknolojinin gizli destekleyicileridir. Telefonlar, denetleyiciler, konsollar, yönlendiriciler ve daha fazlası bundan yararlanır. PS4, artık Sony'nin elindeki en gelişmiş sistem olmasa da, yine de bu muhteşem teknoloji sürekli ilerleme içinde ve büyük bir kullanıcı tabanına sahiptir. Sony, PS5'i daha hızlı bir şekilde üretinceye kadar (pandemi düzeldikten sonra) önceki nesil konsollar büyük olasılıkla birçok hayranın kullanımında devam edecek gibi görünüyor.

Oyuncuların sürekli isteklerini belirtmesi, her sorunu hızlıca belirtmesi Sony tarafında, PS5'in üretilmesine rağmen PS4'ü sürekli güncel tutmaya itti.

Kaynak: Haberler.com / Gamegar

Microsoft Sony Haberler

Bakmadan Geçme

Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title