Haberler

Protokol Boğa Güreşlerini Kamyon Kasasında İzledi

Artvin'in Yusufeli İlçesinin Melo Köyünde Düzenlenen Boğa Güreşlerini Aralarında Milletvekillerinin de Bulunduğu Üst Düzey Davetliler Kamyon Kasasında Kurulan Protokol Bölümünde İzledi.

Artvin'in Yusufeli ilçesinin Melo köyünde düzenlenen boğa güreşlerini aralarında milletvekillerinin de bulunduğu üst düzey davetliler kamyon kasasında kurulan protokol bölümünde izledi.

Yusufeli ilçesinin Melo köyünde düzenlenen geleneksel karakucak güreşleri ve boğa güreşleri izleyicilere keyifli dakikalar yaşatırken, boğaların arenada yaptığı mücadeleye boğa sahipleri de kenardan destek verdi. Altı kategoride 81 boğanın birincilik için mücadele ettiği güreşleri 3 bin 500'e yakın kişi izlerken aralarında AK Parti Artvin Milletvekili Ertekin Çolak, CHP Artvin Milletvekili Metin Arifağaoğlu ve Artvin Belediye Başkanı Emin Özgün'ün de bulunduğu davetliler güreşleri kamyon kasasında kurulan protokol bölümünde izledi.

Güreşlerde birbirini kovalayan boğalar zaman zaman izleyicilerin arasına dalarken, bir seyirci boğaların boynuz darbeleriyle yaralanarak Artvin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Görüşler sonunda dereceye giren boğalar, sahiplerine çeşitli ödüller kazandırırken güreşlerde toplam 20 bin YTL para dağıtıldı.

(ND-MU-Y) 19.05.2008 18:24 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title