Haberler

Protestoya 'Evet' Küfüre 'Hayır'

G.saray Başkanı, "Antalyaspor Maçından Sonra Kulübe Saldırıda Bulunanlar Gerçek G.saray Taraftarı Olamaz. Bu Saldırı Bizleri Çok Üzdü" Dedi.

G.Saray Başkanı, "Antalyaspor maçından sonra kulübe saldırıda bulunanlar gerçek G.Saray taraftarı olamaz. Bu saldırı bizleri çok üzdü" dedi.

GALATASARAY Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Seyrantepe’ye yapacakları yeni statla ilgili bilgiler verirken Antalyaspor maçından sonra kulübe saldırıda bulunanlara tepki gösterdi. Ali Sami Yen Stadı’nı yıkarak yeni bir stat yapmanın maliyetinin yüksek olacağını belirten Canaydın, "52 bin 500 seyirci kapasiteli yeni stadımız, Avrupa’nın en mükemmel statlarından biri olacak. Çok bekledik ama değecek. Türkiye için önemli bir anıt olacak. 2009-2010 sezonunda yeni stadımızda olacağız" dedi. "Son maç bitip şampiyon ilan edilene kadar G.Saray şampiyondur" diyen Canaydın, şöyle devam etti: "G.Saray her zaman hedefinin peşindedir. Şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacağız. Mevcut şampiyon G.Saray’dır."

Saygılı olsunlar

Antalyaspor maçından sonra kulübe saldırıda bulunanların gerçek G.Saray taraftarı olamayacağını belirten Canaydın, şunları söyledi: "Kulüp binasına yapılan saldırı etik değil ve G.Saraylılara yakışmaz. Böyle G.Saraylı olunmaz. Savcılık gerekli incelemeyi yapıyor. Bu yapılanları muhteşem G.Saray taraftarının içine sokamazsınız. 50 senedir kulübün içindeyim. Bu saldırı bizleri çok üzdü. Başkanı ve yönetimi istifaya davet edebilirsiniz ama küfür ve hakaret edemezsiniz. Bunlara karşı çıkarız. 102 senelik bu makamı bugün ben temsil ediyorum.

’Canaydın dışımızdan biri’ pankartından sonra maçlara gitmiyorum. Bana kızdıkları dönemde bile saygılı olmalılar. Ben de protestoda bulunuyorum. Her maça gideceğim diye bir kural yok. G.Saray’ın en üst kurulu genel kuruldur. O kurulun verdiği yetkiyle görevimin başındayım. Taraftarlarımızdan sabır istiyorum."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title