Haberler

Prosinecki: Türkiye Çok Zayıf ve Kalitesi Düşük

Güncelleme:

Azerbaycan Milli Takımı Teknik Direktörü Robert Prosinecki, EURO 2016'da mücadele eden Türkiye'yi zayıf ve kalitesi çok düşük bir ekip olarak gördüğünü söyledi.

Bir dönem Kayserispor'da görev yapan Azerbaycan Milli Takımı'nın Hırvat teknik direktörü Robert Prosinecki, A Milli Takımımızın EURO 2016'daki performansı hakkında değerlendirmede bulundu.

Prosinecki D Grubu'nda yer alan Türkiye'nin ilk 2 maçta sergilediği futbolla ilgili olarak, "Maalesef, çok zayıf ve kalitesi düşük bir Türkiye gördüm. Hırvatistan, Türkiye'den daha iyi oynadı. İspanya'ya karşı ise mücadele görmedim. İspanyollar isteseydi daha fazla gol atabilirdi." değerlendirmesinde bulundu.

"TÜRK OYUNCULAR SAHADA BİRBİRİNE DESTEK OLMUYOR"

Türkiye'nin elemelerde çok iyi maçlar çıkardığını ve bu nedenle ay-yıldızlı takımdan çok şey beklediğini belirten Prosinecki, Türk oyuncuların sahada birbirine destek olmadığını ve hazır görünmediklerini savundu.

"TAKIM İÇİNDE KESİN BİR ŞEYLER OLDU"

Fatih Terim'in kişiliğini ve hocalığını herkesin çok iyi tanıdığını vurgulayan Prosinecki, "Yanlış hatırlamıyorsam Türkiye'nin 11 maçlık bir serisi vardı. Takım içinde neler olduğunu anlamak gerçekten çok zor ancak kesin bir şeyler oldu. Herkes daha iyi bir takım bekliyordu. Arda Turan ve Hakan Çalhanoğlu'nun performansını göremedik. Elemelerde oynayan Türkiye'yi Fransa'da görmedim." ifadelerini kullandı.

"TAKIMDA BÜYÜK DEĞİŞİKLİKLER YAPILMALI"

Türkiye'nin Çek Cumhuriyeti karşısında da zorlanacağını belirten Prosinecki, "Takımda çok büyük değişikler yapılmalı. Aksi takdirde Çeklerle çok zor olacak. Türkiye, son maçında 3 puan alırsa gruptan çıkabilir." diye konuştu.

"ONLARA TARAFTAR DEMEK YANLIŞ"

Türkiye'nin grubunda yer alan Hırvatistan'ın sergilediği futbolu beğendiğini kaydeden Prosinecki, Çek Cumhuriyeti karşısında Hırvat taraftarlarının çıkarttıkları olaydan dolayı çok üzgün olduğunu da dile getirdi.

Prosinecki, "Türkiye ile 90 dakika, Çek Cumhuriyeti ile ise 70 dakika çok iyi bir futbol vardı. Daha sonra taraftarlar bir olay çıkarttı. Onlara taraftar demek de yanlış. Onlar Hırvatistan'ın aleyhine davranan kişilerdi. Her şeye rağmen Hırvatistan çok iyi oyunculardan kurulu bir takım. Gruptan çıkıp, iyi işler yapacağına inanıyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Robert Prosinecki Hırvatistan Azerbaycan Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor?
500

Yorumlar (5)

türk:

adam doğru demiş bizden bi sap olmaz

17
1
yanıtYanıtla
Muhsin Usta,47.:

Adam Hakli Beyler. . . Para ve Pul icin. . . . Ülkemizi Temsil etmeyin . . . . YAZIKLAR OLSUN -

14
0
yanıtYanıtla
7777777777777777777777777777777777777777:

milli asalaklar ruhsuz ve sahte milliyetçi para düşkünü hödük sürüsü. . . .

9
0
yanıtYanıtla
Yasin:

Acliktan. nefesin kokuyor senin ne basa rin var yamuk is ine bak

0
7
yanıtYanıtla
oğlanın adı OMAR:

adam haklı beyler dağılın şimdi

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title