Haberler

Prosinecki: Takımımı Çok Beğendim

Güncelleme:

Kayserispor Teknik direktörü Robert Prosinecki, 2-1 yenildikleri Shakhtar Donetsk hazırlık maçında sergiledikleri futbolu övdü.

Hırvat teknik adam, "Genel hatlarıyla takımımı çok beğendim. Güçlü rakibimiz karşısında durumumuzu gördüm" dedi.

Prosinecki, hafif sakatlıkları bulunan Abdullah, Bobo, Salih ve takıma yeni katılan Jaja'dan yoksun çıktıkları Shakhtar maçında, konuk ekibin kendilerine göre daha hazır olduğunu söyledi. Prosinecki, Avrupa'nın en önde gelen takımlarından Shakhtar Donetsk ile oynadığıkları maçtan genel hatları ile memnun olduğunu belirterek, "14 gündür kamptayız ve sürekli sezon başı yüklemeleri yapıyoruz. Konuk ekip, 1 aydır liglerinde oynuyor ve daha hazır. Oyuncularımın tümüne sahada yer verdim, durumlarını gördüm. Bu özel karşılaşmadan iyimser ayrılıyoruz" dedi.

Teknik Direktör Robert Prosinecki, sakat oyunculardan Salih, Abdullah ve Bobo'yu riske atmadıklarını vurgularken, şöyle konuştu:

"Hafif sakatlıkları bulunan oyuncularımızı daha zamanımız olduğu için riske atmadık. Avusturya kampına kadar Bobo, Jaja, Salih ve Abdullah'ın iyileşmesi ve tam olarak form tutmalarını istiyoruz. Bizim önceliğimiz onların sağlıklı olmaları ve sakatlıklarından arınmalarıdır."

Prosinecki, dün çekilen Spor Toto Süper Lig'deki 2013-14 sezonu fikstürünü değerlendirirken, ilk maçı kendi sahalarında Sivasspor ile karşılaşacaklarını, bunun kendileri için avantaj oluşturacağını savunurken şöyle dedi:

"İlk maçımızın Sivasspor ile oynanacak olması bizim açısımızdan elbette önemli. Sivasspor'u geçen yıl deplasmanda yenilmiş, sahamızda berabere kalmıştık. O dönemler geride kaldı.Fikstürün tamamına bakıldığında avantajlı gibi görünüyoruz. Şu anda eksiğimiz yok, yeni oyuncu transferini düşünmüyoruz. Orta sahada yeteri kadar oyuncumuz var. UEFA'da gidebilecekleri yere kadar yolumuza devam edeceğiz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Robert Prosinecki Shakhtar Donetsk Sivasspor Bobo Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title