Haberler

Prosıneckı'den Jaja'ya Övgü

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Kayserispor'un yeni transferi Jaja'yı övdü.

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Kayserispor'un yeni transferi Jaja'yı övdü. Hırvat teknik adam, Brezilyalı futbolcu için "Jaja çok önemli bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

Kayserispor'un yeni transferlerinden Jaja'yı öven Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Jaja'nın önemli bir oyuncu olduğunu ifade etti. Jaja'nın Türkiye'de kendini kanıtladığını söyleyen Hırvat çalıştırcı, Brezilyalı futbolcunun Kayserispor'a büyük faydasının olacağını belirtti.

Jaja ile ilgili kendisine yöneltilen soruyu cevaplandıran Prosinecki, "Jaja özellikle Trabzonspor forması altında oynadığı pozisyonda çok kreatif ve takıma katkı halinde çok rakama ulaşmış, başarı elde etmiş bir oyuncudur. O yüzden Jaja ile yakından ilgileniyoruz. Jaja uzun zamandır istikrarlı bir maç oynamıyor. O yüzden onu eski form grafiğine, eski fit haline ulaştırmak için elimizden gelen çalışmayı, özveriyi göstereceğiz. Jaja istekli ve burada olmaktan da çok mutlu. Ümit ediyorum ki onun da bizim de hedefimiz kesişir" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Robert Prosinecki Kayserispor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title