Haberler

Prontoplus Hizmet Vermeye Başladı

Prontotour'un bazı bölgelere özel tur düzenleyen markası ProntoPLUS, hizmet vermeye başladı.

Prontotour'un bazı bölgelere özel tur düzenleyen markası ProntoPLUS, hizmet vermeye başladı.

Prontotour'dan yapılan açıklamaya göre şirketin alt markası ProntoPLUS, Sakura çiçekleri açtığında Japonya seyahati, beyaz gecelerde Trans Sibirya ekspresi ile türleri tükenmekte olan dağ gorilleri safarisi için Ruanda'da yağmur ormanlarında doğa keşfi gibi bazı bölgelere özel tur düzenlemeye başladı.

Böylece ProntoPLUS, seyahatin dolu dolu deneyimlenmesi, gezgin ruhu ile bir keşfin tam anlamıyla yaşanması, bölgelerin en lüks olanı değil ancak en önemli yerlerinde konaklama sağlanıp seyahat severe iz bırakacak bir deneyim yaşatılmasını amaçlıyor.

ProntoPLUS bu kapsamda Alsace'da yeme içme üzerine gastronomik seyahatler, Fransa'nın Provence bölgesinde Lavanta çiçekleri açtığında bir doğa deneyimi, Tanzanya'da hayvan göçü esnasında göçün izlenebileceği rotada safari keyfi, Serengeti milli parkında balonla vahşi yaşam keyfi, İzlanda'da volkanların ve buzulların arasında sıradışı bir deneyim, Leonardo da Vinci-Michelangelo'ya karşı sanat turu, Laponya'da Noel Baba'nın ülkesinde yılbaşında kar safarisi ve kuzey ışıklarının keşfi ile Vietnam-Kamboçya'da ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut'la portre fotoğraf safarisi gibi turlar düzenleyecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ProntoPLUS Exclusive Turlar Sorumlusu Neslihan Kılıç Gediz, ProntoPLUS'un kesinlikle seyahatlerin en pahalısı olmadığını, en lüks seyahati yaşatmaya aday olmadığını bildirdi.

ProntoPLUS'ın en belirgin taahhüdünün en doğru mevsimde kendileri ile seyahat edilmesi, gittiği coğrafyada keşfedilmesi gereken klasik tur programlarında olmayan arka sokak ve değişik eserlerin de keşfedilmesi olduğunu aktaran Gediz, şunları kaydetti:

"Bazen Ruanda'da volkan kenarında bir dağ evinde, bazen Provence'da veya Toscana'da bir çiftlik evinde kalabilir, bazen de Japonya'da keşif için en doğru konumdaki 1. sınıf bir otelde de kalabilirsiniz. Konaklama yapacağınız yerler, gezeceğiniz yerlerin hakkını verecek, otantizmi ve konumu ile kesinlikle yaşatacak yerler olacak. Biz, gezgin ruhlu seyahat severleri, o destinasyonu daha önce defalarca kez deneyimlemiş ve işinin ehli ProntoPLUS ayrıcalığını yaşamaya davet ediyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Sibirya Japonya Gediz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title