Haberler

    Pronet Güvenlik Mobil İşlem Merkezi Yayında

    Güncelleme:

    Pronet Güvenlik, Online İşlem Merkezi'nin mobil versiyonu olan Mobil İşlem Merkezi'ni kullanıma sundu.

    Pronet Güvenlik, abonelerinin internet üzerinden pek çok işlemi yapabilmelerine olanak tanıyan Online İşlem Merkezi'nin mobil versiyonu olan Mobil İşlem Merkezi'ni kullanıma sundu.

    135 binden fazla aktif abonesinin yaşamını kolaylaştırmak için mobil alanda birçok projeyi hayata geçiren Pronet Güvenlik, Mobil İşlem Merkezi'ni kullanıma sundu. Pronet Güvenlik aboneleri, akıllı telefon ve tablet gibi mobil cihazlarla işlem yapmalarını kolaylaştıran Mobil İşlem Merkezi'ni, mevcut Online İşlem Merkezi kullanıcı adı ve şifreleri ile kullanabiliyorlar.

    Mobil İşlem Merkezi'ne ulaşmak için, internet tarayıcısının adres bölümüne   yazmak yeterli oluyor.

    Mobil İşlem Merkezi'nde, alarm sinyallerinin izlenmesinden raporlamaya, hesap özeti görüntülemeden tavsiye verebilme ve teknik servis başvurusu oluşturmaya kadar, Pronet Online İşlem Merkezi'nden de yapılabilen birçok işlem kolayca gerçekleştirilebiliyor. Bu sayede, Pronet Güvenlik aboneleri, mobil cihazları aracılığı ile nerede olurlarsa olsunlar, güvenlik sistemleri ile ilgili birçok bilgiye rahatça erişebiliyorlar.

    >>

    Kaynak: Scroll.com.tr / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title