Haberler

Proje İçin Didim'e Gelen Öğrencilerden Başkan Atabay'a Ziyaret

Avrupa Birliği projesi kapsamında hazırlanan ‘Yasa dışı avcılık, Deniz kirliliği ve İllegal deniz avcılığı’ konusunda bilgi almak amacıyla aralarında Romanya, Slovakya, Bulgaristan ve Türkiye’den 43 öğrencinin yer aldığı heyet Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ı ziyaret etti.

Avrupa Birliği projesi kapsamında hazırlanan 'Yasa dışı avcılık, Deniz kirliliği ve İllegal deniz avcılığı' konusunda bilgi almak amacıyla aralarında Romanya, Slovakya, Bulgaristan ve Türkiye'den 43 öğrencinin yer aldığı heyet Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ı ziyaret etti.

'Yasa dışı avcılık, Deniz kirliliği ve İllegal deniz avcılığı' ile ilgili Avrupa Birliği projesi kapsamında ve Zift organizasyonu liderliğinde Didim'e gelen ve 5 gündür İlçede bulunan 43 kişiden oluşan öğrenci heyeti Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ı makamında ziyaret etti. 5 günlük inceleme gezisi kapsamında öğrenciler Didim'de Balıkçıları ziyaret edip, Didim kıyılarında incelemeler yaptılar. Proje kapsamında Ülkemizden projeye katılan öğrenciler projenin konusuyla ilgili yurt dışından gelen öğrencilere bilgilendirmelerde bulundular.

Projenin son gününde Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ile biraraya gelen öğrenciler Başkan Atabay'a Didim ve projeleriyle ilgili sorular sorarak cevap aldı.

Başkan Atabay öğrencileri Didim'de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken Didim'in ekonomik yapısı ve nüfus yapısı hakkında bilgiler verdi. Didim'in turizm ve tarih kenti olduğunu ve yaz-kış nüfusunun farklılık gösterdiğini söyleyen Atabay, "Ülkemizde balıkçılık Eylül ve Nisan ayları arasında yapılıyor. Bunun dışında avlanma yasak; kaçak avcılıkla ilgili cezalar çok ağır, bu konuyla ilgili yetkili kurumlar çeşitli kanunlardan cezalar kesiyor" dedi.

Ziyaretin sonundan Başkan Atabay öğrencilere Didim Belediyesini tanıtan çantalar hediye ederken, ziyaretin sonundan hatıra fotoğrafı çektirildi. Öğrencilerin Didim Belediyesi katkılarıyla Apollon Tapınağı ve Milet Antik Kentine gezilerde bulunacağı da öğrenildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Avrupa Birliği İsmail Deniz Romanya Didim Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title