Haberler

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulundan Fenerbahçe'ye İhtar Cezası

Güncelleme:

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe'ye 'taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat' nedeniyle ihtar cezası verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe'ye ihtar cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"FENERBAHÇE A.Ş.'nin, 20.12.2018 tarihinde oynanan GİRESUNSPOR-FENERBAHÇE A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve aynı sezon içinde kupa kategorisinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

YORGUN:

ANADOLU KULÜBÜ OLSAYDI BASACAKTINIZ CEZAYI. AMA FENERASYONA İHTAR SİZİ ADALETİNİZİ SEVSİNLER. BİR UTANSANIZ, TÜRK FUTBOLUNU DÜŞÜRDÜĞÜNÜZ HALDEN İSTİFA EDER GİDERDİNİZ. HAZIR ŞİKENİN DE ÜSTÜNÜ KAPATMIŞSINIZ.

4
8
yanıtYanıtla
CAPS:

bari sen yapma federasyon adamlara üflesen ağlayacaklar

4
7
yanıtYanıtla
AZİZ YILDIVIM:

FENEVE NE İHTAR VERİYOSUN CEZAYI KESSENE TÜPKAFA

6
1
yanıtYanıtla
DdDDPUHAHAHAHAHA:

DÜŞMEYE DOYAMADIĞIM DİPSİZ KUYUMDUN KIRILAN HAYALLERİMİN BAŞROLÜ OLDUN SENİ AFFEDECEK YOLLAR BULMAKTAN YORULDUM SENİ BEN GİBİ KİM SEVER SANIYORSUN. . . . FENEVLİLERİN ŞARKISI BU OLDU. HA BİDE ŞEY DİYO ALEYNA. MİSAFİR ÇOCUĞU GİBİYDİN GELDİN DAĞITTIN GİTTİN. . GÖNÜL ALMAYI BİLMEYENE ÖMÜR EMANET EDİLMEZ.

5
1
yanıtYanıtla
bindokuzyüzbeş:

onurlu takıma ceza verilir.

4
2
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZIN:

OOOOOOOO ÜZMEYİN FAZLA AĞLATMAYIN KAHRETMEYİN BUNALTMAYIN ARTIK YAA BUNLARIN ZIRLAMASIYLA MI UĞRAŞÇAK MİLLET KOKUNUN ETKİSİ BUNLAR AH NASI KOKUYMUŞ BULADI GİTTİ BUNLARI DONDURDU -8 DE KALDI

3
0
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Bu tüpçü ve tayvası ne dense konu Fenerbahçe olunca bayağı anlayışlı oluyorlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title