Haberler

Prof. Dr. Üstün Dökmen 6 Nisan'da Konya'da Konferans Verecek

Meram Belediyesi ve Küçük Şeyler Anaokulu'nun işbirliğiyle düzenlenen "Çocukla çocuk olmamak" konferansına Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Üstün Dökmen'in konuk olacağı bildirildi.

Meram Belediyesi ve Küçük Şeyler Anaokulu'nun işbirliğiyle düzenlenen "Çocukla çocuk olmamak" konferansına Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Üstün Dökmen'in konuk olacağı bildirildi.

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, yazılı açıklamasında, geçen yıl Konevi Kültür Merkezi'ndeki konferansa Dökmen'in geldiğini ve vatandaşların ilgi gösterdiğini hatırlattı.

Her alanda önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini, sosyal ve kültürel hizmetlerin de bu hizmetler arasında yer aldığını ifade eden Kalaycı, şunları kaydetti:

"3 yıl içinde 3 ayrı ana baba okulu açarak değerli akademisyenlerimiz tarafından vatandaşlarımıza eğitim seminerleri verildi. 16 derslikli 3 okulun yapımı, öğrencilere yönelik 75 bin kitabın bastırılarak dağıtılması, 125 okula 125 tenis masası verilmesi, farklı kurumlarla birlikte öğrencilerimize yönelik düzenlediğimiz ödüllü yarışmalar eğitim alanındaki önemli hizmetlerimizden bazılarıdır. Kültürel etkinliklerimiz de hız kesmeden devam ediyor."

Kalaycı, 6 Nisan 2012 Cuma günü saat 20.00'de Meram Belediyesi Konevi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek konferansa tüm vatandaşları davet etti.

- KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Ankara Üniversitesi Meram Belediyesi Üstün Dökmen Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title