Haberler

Prof. Dr. Tercan'ın Anayasa Mahkemesi Üyeliğine Atanması

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, Anayasa Mahkemesi üyeliğine atanan Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Tercan'a teşekkür plaketi sundu. AÜ Rektörlüğünce, Anayasa Mahkemesi üyeliğine atanan Prof. Dr. Tercan için Akdeniz Restaurant'ta yemek düzenlendi. Yemeğe Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Muharrem Certel ve Prof. Dr. Meral Gültekin ile dekanlar ve çok sayıda akademik personel katıldı.

Anayasa Mahkemesi üyeliğine, Akdeniz Üniversitesi ailesinden birinin seçilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, 'Prof. Dr. Erdal Tercan Hukuk Fakültesi Dekanı olarak Üniversitemizde çok önemli işler yaptı. Hukuk Fakültesi binamızın projesinde gece gündüz çalıştı. Kendisine Üniversitemize katkılarından dolayı minnettarız' dedi. Prof. Dr. Tercan'ın çok önemli bir göreve seçildiğini dile getiren Kurtcephe, 'Hocamızın yeni görevinde de başarılı olacağından eminim. Akdeniz Üniversitesi ailesi olarak her zaman kendisinin yanındayız ve başarılar diliyoruz' diye konuştu. Akdeniz Üniversitesi çatısı altında çalışmış olmaktan dolayı çok gururlu olduğunu söyleyen Prof. Dr. Erdal Tercan da, rektörün hukuk fakültesine desteğinin her zaman tam olduğunu söyledi. Akdeniz Üniversitesinde olduğu sürece çok güzel işler başardıklarını dile getiren Prof. Dr. Tercan, 'Akdeniz Üniversitesi yönetiminde o kadar başarılı bir ekip var ki, bu ekip sayesinde Akdeniz Üniversitesinin başarıları artarak devam edecektir. Artık Akdeniz Üniversitesinde olamayacağım ama başarılarını yakından takip edeceğim' dedi. Rektör Kurtcephe, Prof. Dr. Tercan'a Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı olarak yaptığı önemli hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi de sundu.

(FÜ-BNY-YHO) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title