Haberler

Prof.dr. Haluk Ceylan Hatem Hastanesi'nde

Deva Hastanesi’nde görev yapmakta olan çocuk cerrahisi uzmanı Prof. Dr. Haluk Ceylan, Özel Hatem Hastanesi’nde de kısmi zamanlı olarak hasta kabulüne başladı.

Deva Hastanesi'nde görev yapmakta olan çocuk cerrahisi uzmanı Prof. Dr. Haluk Ceylan, Özel Hatem Hastanesi'nde de kısmi zamanlı olarak hasta kabulüne başladı.

Hekim kadrosu ve branşlar konusunda her geçen gün güçlenmeye devam eden Hatem Hastanesi'nde, kısmi zamanlı olarak hasta kabulüne başlayan Haluk Ceylan'ın yenidoğan cerrahisi, gebelikte saptanan bebeğe ait malformasyonların danışmanlığı, çocukların kapalı (laparoskopik) karın ameliyatları, sindirim sisteminde acil cerrahi girişim gerektiren hastalıklar (apandisit, barsak tıkanıklıkları gibi), kabızlık tedavisi, fıtık ameliyatları, penis anomalileri (hipospadias, penis eğrilikleri), sünnet ve inmemiş testis ameliyatları tıbbi ilgi ve uzmanlık alanları içerisinde yer alıyor.

Prof. Dr. Haluk Ceylan

1966 yılında İzmir'de doğan Ceylan, ilk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladı. 1989 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Ceylan, çocuk cerrahisi ihtisasını 1995 yılında ise İzmir Behçet Uz Çocuk Hastanesi Çocuk Cerrahisi Kliniği'nde tamamlamıştır. Akademik kariyerine 1999 yılında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yardımcı doçent ünvanıyla başlayan Dr. Ceylan, aynı kurumda 2005 yılında doçentlik, 2011 yılında ise profesörlük ünvanını almıştır. İyi derecede İngilizce bilen Prof. Dr. Ceylan'ın uluslararası ve ulusal alanda yayınlanmış çok sayıda bilimsel çalışması vardır. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title