Haberler

Prof.dr. Gazi Yaşargil Heyecanı

Dünyaca Ünlü Beyin Cerrahı Prof.dr. Gazi Yaşargil'in Bolu'ya Yerleşerek Çalışmalarını Burada Sürdüreceğini Açıklaması, Bolu'da Büyük Sevinçle Karşılandı.

Dünyaca ünlü beyin cerrahı Prof.Dr. Gazi Yaşargil'in Bolu'ya yerleşerek çalışmalarını burada sürdüreceğini açıklaması, Bolu'da büyük sevinçle karşılandı. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 'Gazi hocanın Bolu'ya yerleşmesi bizim için onurdur' dedi.

Amerika'da yaşayan, geçen günlerde Abant İzzet Baysal Üniversitesi'ne (AİBÜ) gelerek bir konferans veren ünlü beyin cerrahı Prof.Dr. Gazi Yaşargil, Bolu'ya yerleşebileceğini ve Bolu'daki üniversitede öğrenci yetiştireceğini söylemişti. Bu gelişmeler karşısında oldukça mutlu olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 'Gazi hocamız dünyanın tanıdığı bir insan. Böyle bir insanın Türkiye'ye gelmesi, ülkemizde de Bolu'yu tercih etmesi bizleri onurlandırdı. Gazi hocamızın Bolu'da öğrenci

yetiştirecek olması ülkemiz ve Bolu için büyük bir şans. Bolu'ya gelince kendisine fahri hemşehri beratı vereceğiz' dedi.

(CG-AK-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title